"Ferrari" cer beidzot pārtraukt "Mercedes" dominanci

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ferrari SF90
Ferrari SF90 Foto: EPA/AFP/Scanpix

Prezentējot savu šī gada Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta bolīdu, "Ferrari" komanda pauda cerību beidzot pārtraukt ieilgušo "Mercedes" vienības dominanci.

Piektdien "Ferrari" rūpnīcā Maranello tika prezentēta jaunā komandas formula, ko gaidāmajā sezonā pilotēs vācietis Sebastjans Fetels un talantīgais Monako braucējs Šarls Leklērs.

Jaunais modelis nodēvēts "SF90" - par godu "Ferrari" dibināšanai pirms 90 gadiem. Savukārt testi pirms jaunās sezonas sāksies pirmdien Barselonā.

"Jaunā formula sevī iemieso jaunāko tehnoloģiju un arī čempionāta tehnisko regulējumu izmaiņas, kā arī ir auglis lielajam "Ferrari" rūpnīcas darbam," prezentācijā teica "Ferrari" prezidents Luiss Kamilleri.

Tikmēr Fetels, kurš iepriekšējās divas sezonas bija F-1 vicečempions, norādīja, ka komanda atrodas uz pareizā ceļa.

"Esam uz pareizā ceļa. Cerams, mēs turpināsim uzlabot savu sniegumu," izteicās Fetels, kura pārstāvētā "Ferrari" komanda pie čempiontitula nav tikusi 11 gadus.

Jaunā F-1 sezona sāksies 17.martā Austrālijā.

Ferrari SF90
Ferrari SF90 Foto: EPA/AFP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu