Tas ir jāredz! Dinamo hokejists Majone iedzied ”Laime pilnīga” Eirovīzijas dziesmu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Laime pilnīga un Metjū Majone
Laime pilnīga un Metjū Majone Foto: Ekrānuzņēmums

”Winter Ice Break 2019” spēles starplaikā starp Rīgas „Dinamo“ un Minskas „Dinamo“ klātesošie hokeja fani tiek patīkami pārsteigti ar video, kurā Rīgas ”Dinamo” aizsargs Metjū Majone (Mathew Maione) kopā ar rokgrupu ”Laime pilnīga” izpilda dziesmu ”Awe”. Ar šo dziesmu grupa piedalās 16. februārī notiekošajā ”Supernova 2019” finālā, kad tiks noteikts, kurš dosies pārstāvēt Latvijas vārdu starptautiskā dziesmu konkursā ”Eirovīzija 2019” Telavivā, Izraēlā.

Noskaties: “Laime pilnīga” un Metjū Majone dziesmā “Awe”.

„Tas bija aizraujoši, uzstāties ar profesionāliem mūziķiem no Latvijas, tomēr teikšu atklāti, tas ir daudz grūtāk nekā spēlēt hokeju!“

pēc kopā paveiktā dziesmas video ieraksta neslēpj sajūsmu Majone.

Ideja par kopā izpildāmu dziesmu grupas ”Laime pilnīga” dalībniekiem radās, ieraugot hokejistu izpildām dziesmu pirms KHL All Stars hokeja spēles šā gada janvārī: ”Tas bija pārsteiguma moments, kas mūs ilgu laiku neatstāja vienaldzīgus, mēs visi esam Rīgas ”Dinamo” fani. Mums nebija pārliecības, ka saspringtajā spēļu grafika laikā izdosies gūt atsaucību no spēlētāja un Dinamo vadības, tāpēc bijām ārkārtīgi priecīgi, saņemot pozitīvu atbildi. Tā bija neaizmirstama un unikāla pieredze, kaut mēs spēlētu hokeju tik labi kā Majone dzied!”

Rokgrupa “Laime pilnīga” šogad pirmo reizi ir starp “Supernovas” dalībniekiem, konkursā piedaloties ar dziesmu “Awe”.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu