Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (16.02.) un svētdien (17.02.).

SESTDIENA

AUNS Ja biji iecerējis sagādāt ģimenei kādu pārsteigumu, tad zini – tagad tam ir īstais brīdis! No savas puses vēlēsies redzēt tuvinieku sejās smaidus, gandarījumu. Otrā pusīte tev noteikti atdarīs par to!

VĒRSIS It visā vēlēsies noteikt savu toni, taču partnerim nebūt nepatiks šāda izturēšanās maniere. Gribi negribi, nāksies vien pielāgoties otrajai pusītei, tā sakot, rast zelta vidusceļu un dzīvot saticībā.

DVĪŅI Otrā pusīte vēlēsies sev pastiprinātu uzmanību, kuru centīsies arī sniegt. Šodien vislabāk ar mīļoto sapratīsies tie Dvīņi, kuriem ar partneri ir kopīgs vaļasprieks vai profesionālās intereses.

VĒZIS Gūt saskaņu attiecībās ar mīļoto būs grūti. Šobrīd vislabāk laiku pavadīt katram savā nodabā, necensties otram ko uzspiest. Varbūt ir vērts doties uz sporta zāli vai baseinu, uzlabot savu fizisko formu.

LAUVA Diena var paiet ļoti aktīvā noskaņā. Iespējams, vakarā knapi spēsi nostāvēt uz kājām, vēlēsies tik vien kā ātrāk doties pie miera. Mīlas dzīvē nav izslēgti nelieli greizsirdības uzplaiksnījumi.

JAUNAVA Rīta pusē dodies vien tuvāk pie dabas, tādējādi izvēdinot galvu no ikdienas problēmām. Pēcpusdiena būs piemērota, lai kopīgi ar otro pusīti apspriestu nākotnes plānus, risinātu attiecību jautājumus.

SVARI Lai aizmirstu visu, kas skar darbu, pienākumus, tev būs nepieciešama kārtīga ballīte. Kāds to īstenos draugu lokā, savukārt cits nolems apmeklēt masu izklaides pasākumu. Esi prātīgāks ar alkoholu!

SKORPIONS Nav izslēgts, mājinieki sarūpēs lielisku atpūtu. Tev nebūs jādomā nedz par mājas saimnieciskajiem darbiem, nedz citiem ikdienišķiem momentiem, varēsi vienkārši ļauties dzīves baudīšanai.

STRĒLNIEKS Labprāt pacelsi cepuri un dosies kurp acis rāda. Šodien var būt raksturīga kāre pēc piedzīvojumiem. Taču šajā sakarā nevajadzētu pārspīlēt, galējības noteikti ne pie kā laba nenovedīs!

MEŽĀZIS Diena var nest sev līdzi gan jautrus atgadījumus, gan zināmus sarūgtinājumus. Daudz kas būs atkarīgs no tā, kādā kompānijā nolemsi pavadīt brīvdienu. Šobrīd nevajadzētu aizņemties vai aizdot naudu.

ŪDENSVĪRS Saskarsme ar mājiniekiem būs atkarīga no tavas spējas pieņemt tuvinieku vājības, rakstura untumus. Komunicējot ar atvasītēm, vispiemērotākā būs draudzīga, pretimnākoša attieksme.

ZIVIS Vari apciemot tuviniekus vai uzņemt viņus pie sevis. Šodien sirdī valdīs bezrūpība un draudzīgums, kas padarīs tevi par gaidītu jebkurā kompānijā. Kāds Zivju zīmes pārstāvis redzēs zīmīgu sapni!

SVĒTDIENA

AUNS Kādu Auna zīmes pārstāvi var mākt aizdomas par laulāta cilvēka godaprātu, uzticīgumu. Taču tici zvaigznēm, tavām aizdomām nebūs īsta pamatojuma. Visticamāk, jau pēcpusdienā visas šaubas būs kliedējušās.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka pēc dabas esi nopietns un izlēmīgs, tu šobrīd ātri vien mainīsi lēmumus, būsi nedaudz nepastāvīgs savās emocijās. Šis nav piemērotākais brīdis veikala apmeklējumam.

DVĪŅI Esi nedaudz samērīgāks tēriņos, neļauj pārāk lielu vaļu mirkļa iegribām. Kopdzīvē ar mīļoto centies stiprināt emocionālo saikni, kaislības. Varbūt parūpējies par romantiskām vakariņām.

VĒZIS Aizmirsti ikdienas rūpes un kaut uz nelielu brīdi ļaujies dzīves jautrajai, nebēdnīgajai pusei. Šis var izvērsties par patiesi jautru mirkli no saistībām brīvajiem zīmes pārstāvjiem, solot jaunas iepazīšanās iespējas.

LAUVA Vēlēsies gūt samērā piparotus iespaidus, nebijušas izjūtas. Iegribas var pamudināt tevi uz gana neprātīgu izklaidi. Nesagādā sev un otrajai pusītei liekus pārdzīvojumus, atturies no neattaisnota riska!

JAUNAVA Būs tendence visu izvērtēt no materiālā izdevīguma viedokļa, nedaudz ignorējot savas patiesās vēlmes, ieceres. Zvaigznes gan silti iesaka vairāk sekot līdzi savai sirdsbalsij, nevis vēsai apdomai!

SVARI Tevi šodien pavadīs sapņains, filozofisks noskaņojums. Zvaigznes iesaka pavadīt laiku mājās, pārdomāt dzīvi, ieskicēt nākotnes vīzijas. Saskarsmē ar otro pusīti nevajadzētu cilāt naudas jautājumus.

SKORPIONS Ja reiz būsi ieņēmis galvā kādu ieceri, neapstāsies, pirms nebūsi sasniedzis kāroto. Taču zvaigznes brīdina – pārmērīgs ietiepīgums, stūrgalvība var radīt vēlamajam pretēju efektu!

STRĒLNIEKS Esi atbildīgāks pret otrajai pusītei dotajiem solījumiem, parūpējies, lai tiktu izpildītas svarīgākās lietas, kuras esi apņēmies. Saskarsmē ar atvasītēm valdīs turpat vai absolūta harmonija.

MEŽĀZIS Meklēsi mieru un klusumu, savukārt laulātais būs noskaņots saviesīgai dzīvei, radošām aktivitātēm. Panākt kompromisu var nebūt viegli, taču tu būsi gatavs to darīt, lai izvairītos no liekiem strīdiem.

ŪDENSVĪRS Labprāt uzturēsies radošu, inovatīvu personu sabiedrībā. Būsi gatavs apliecināt arī savas intelektuālās spējas, plašās zināšanas, cenšoties radīt paliekošu iespaidu. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres!

ZIVIS Diez vai pats īsti zināsi, ko vēlies iesākt šodien. Taču tev palīgā var nākt draugi, kuri būs sarūpējuši interesantu atpūtas ieceri. Gūtās emocijas, iespaidi vēl ilgi kalpos kā laba garastāvokļa avots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu