Girgensons nerealizē izgājienu pret vārtsargu; "Sabres" kapitulē "Rangers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda, kas ar 2:6 savā laukumā piekāpās Ņujorkas "Rangers". 

Latvijas uzbrucējs uz ledus atradās 9 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa pretinieka vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. 

Pirmās trešdaļas vidusdaļā Girgensonam bija teicam izdevība gūt "Sabres" pirmos vārtus mačā, bet viņš nerealizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu. 

"Rangers" hokejisti trīs no sešiem vārtiem iemeta trešajā trešdaļā mazāk nekā četru minūšu laikā. 

Abus vārtus Bufalo rindās guva rezultatīvi spēlējošais Džefs Skiners. 

Savukārt "Rangers" sastāvā ar 2+1 atzīmējās krievu centra uzbrucējs Vladislavs Namestņikovs, kurš izpelnījās mača spožākās zvaigznes titulu. 

Interesanti, ka "Sabres" komanda kopš decembra vidus nav spējusi izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas. 

25 gadus vecais Girgensons šosezon laukumā devies 50 mačos, kuros atzīmējies ar trim vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir -6. 

Ar šo maču "Sabres" hokejisti noslēdza septiņu mājas spēļu sēriju. Tagad sekos trīs spēļu izbraukums. Pirmo no cīņām būs jāaizada pirmdien pret Ņūdžersijas "Devils".

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ieņem 10. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu