"Bruins" hokejisti svin ceturto uzvaru pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bostonas "Bruins" komanda piektdien izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

"Bruins" viesos ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0), pārspēja Anaheimas "Ducks", kas zaudējusi 20 no pēdējām 23 cīņām.

Lielisku maču aizvadīja Bostonas vienības slovāku vārtsargs Jaroslavs Halāks, kurš atvairīja visas 30 pretinieku mestās ripas un svinēja savu ceturto "sauso" uzvaru sezonā.

"Tas vienmēr ir komandas nopelns. Kā jebkurā uzvarētā spēlē, esam uz vienas lapas, kas mums nes veiksmi. Izbraukuma sēriju sākām uz pareizās nots," pēc uzvaras teica Halāks.

Citā mačā ar diviem vārtiem izcēlās šveicietis Nino Nīderreiters, kurš palīdzēja Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) pārspēt Edmontonas "Oilers". Tāpat piektdien atzīmējās arī viņa tautietis Niko Hišīrs, kurš guva vārtus pagarinājumā, atnesams Ņūdžersijas "Devils" komandai uzvaru 5:4 (0:2, 2:2, 2:0, 1:0) pār Minesotas "Wild".

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piektdien savā laukumā ar rezultātu 2:6 (0:2, 2:1, 0:3) piekāpās Ņujorkas "Rangers" hokejistiem. "Sabres" komandā abus vārtus guva Džefs Skiners, kurš bija precīzs otrajā periodā. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Vladislavs Namestņikovs.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 90 punktiem 58 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 75 punktiem 57 spēlēs seko Toronto "Maple Leafs". Savukārt astotā ar 67 punktiem 57 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", desmitā ar 63 punktiem 57 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 47 punktiem 57 mačos ir Otavas "Senators", kur spēlē uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 75 punktiem 57 cīņās ir Kalgari "Flames", bet tikpat punktu 58 mačos ir Sanhosē "Sharks" un Vinipegas "Jets" komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu