Skujiņš izcīna otro vietu Provansas tūres trešajā posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Reuters/LETA

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš no profesionālās "Trek-Segafredo" vienības sestdien izcīnīja otro vietu Francijā notiekošā daudzdienu velobrauciena "Tour de la Provence" (UCI kat.2.1.) trešajā posmā.

Skujiņš finiša spurtā piekāpās "Deceuninck - Quick Step" vienības beļģu riteņbraucējam Filipam Žilbēram, bet bija priekšā francūzim Tonijam Galopēnam ("AG2R La Mondiale"). Lielā grupa ar 23 sportistiem 181 kilometru garās distances finišu sasniedza pēc četrām stundām 25 minūtēm un desmit sekundēm.

Vēl no Latvijas riteņbraucējiem labāko astoņdesmitniekā iekļuva Viesturs Lukševics ("Amore & Vita - Prodir") un Krists Neilands ("Israel Cycling Academy"), kuri uzvarētājam zaudēja desmit minūtes un 31 sekundi, ieņemdami attiecīgi 63. un 77.vietu. Tikmēr Lukševica komandas biedrs Ēriks Toms Gavars nefinišēja.

Kopvērtējuma līderpozīciju pirms pēdējā posma saglabā spāņu sportists Gorka Izagirre ("Astana"), kamēr Skujiņš pakāpies uz 15.pozīciju, zaudējot 58 sekundes. Neilands kopējā ieskaitē ir 58.vietā (+11:46), bet Lukševics atrodams 80.pozīcijā (+15:29). Savukārt sprinteru ieskaitē Skujiņš ir sestais.

Velobrauciens četru posmu garumā noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu