Kuldas pārstāvētā "Severstaļ" svin uzvaru KHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" komanda sestdien svinēja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

"Severstaļ" savā laukumā ar 4:2 (2:1, 2:0, 0:1) pārspēja Čeļabinskas "Traktor".

Kulda šajā mačā nospēlēja 11 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem. Viņš šosezon 59 spēlēs guvis divus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Turpretī zaudējumu cieta aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas viesos ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Habarovskas "Amur" hokejistiem.

Rēdlihs uz ledus pavadīja piecas minūtes un 27 sekundes, vienu reizi mezdams pa vārtiem. Viņš šosezon laukumā bijis 11 spēlēs, kurās atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" viesos ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Astanas "Baris", kas tiekot pie viena punkta, nodrošināja uzvaru divīzijā un otro vietu Austrumu konferencē.

Citā mačā vietu Gagarina kausa izcīņā nodrošināja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur par aizsargu treneri strādā leģendārais latvietis Sandis Ozoliņš. "Torpedo" mājās ar 5:3 (1:1, 3:1, 1:1) pārspēja Novosibirskas "Sibirj".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 100 punktiem 59 mačos ir Maskavas CSKA, kas par trim punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA. Trešā ar 85 punktiem 60 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr uzreiz aiz tās par deviņiem punktiem atpaliek 59 mačus aizvadījusī Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv vārtsargs Jānis Kalniņš. Piektā ar 70 punktiem 59 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet sestā ar 64 punktiem 59 spēlēs ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Devītā ar 58 punktiem 59 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 48 punktiem 60 cīņās ir Čerepovecas "Severstaļ".

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 89 punkti 59 mačos, bet tai ar 84 punktiem 59 cīņās seko Astanas "Baris", kamēr tālāk ar 81 punktu ir Omskas "Avangard". Tikmēr 11.vietā ar 48 punktiem 59 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu