Kuruca komandas biedrs Heriss uzvar NBA Zvaigžņu spēles tālmetienu konkursā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džo Heriss
Džo Heriss Foto: nba.com

Latviešu basketbolista Rodiona Kuruca komandas biedrs Džo Heriss no Bruklinas "Nets" vienības sestdien Šarlotā uzvarēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles programmā iekļautajā tālmetienu konkursā.

Finālā Heriss iemeta 12 "trejačus" pēc kārtas, kopā iekrādams 26 punktus. Par diviem punktiem mazāk bija Goldensteitas "Warriors" zvaigznei Stefanam Karijam, bet 19 punktus finālā dabūja Badījs Hīldss no Sakramento "Kings".

Heriss ar 47,1% realizēto tālmetienu ir NBA otrs labākais snaiperis aiz latvieša Dāvja Bertāna, kurš iemetis 47,6% trīspunktnieku, bet uz šo konkursu uzaicināts netika.

Tikmēr "slam-dunk" konkursā uzvarēja Oklahomasitijas "Thunder" aizsargs Hamidū Djallo, finālā tika pie 88 punktiem, bet par trim punktiem mazāk bija Ņujorkas "Knicks" jaunieguvumam Denisam Smitam junioram. Djallo pirmajā kārtā "dankoja" pāri NBA leģendai Šakilam O'Nīlam, bet finālā viņam asistēja reperis Kvavo.

Savukārt meistarības konkursā triumfēja Džeisons Teitams no Bostonas "Celtics", kurš finālkārtā guva virsroku pār Trē Jangu no Atlantas "Hawks". Teitams uzvaru izrāva ar metienu no laukuma centra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu