Laura Rizoto: “Piedalīties Eirovīzijā bija viena no brīnišķīgākajām pieredzēm manā mūžā” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pērn Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Portugālē pārstāvēja brazīliete ar latviešu saknēm Laura Rizoto, aviatora Herberta Cukura mazmazmeita. Gadu pēc uzvaras konkursā “Supernova” viņa sociālajos tīklos kavējusies atmiņās par šo notikumu, kas izmainīja viņas dzīvi.

“Pirms gada mana dzīve apgriezās kājām gaisā. [..] Pirms gada es uzvarēju “Supernovā”, Latvijas nacionālajā atlasē Eirovīzijas dziesmu konkursam ar savu oriģināldziesmu “Funny Girl”.

Kopš tā laika noticis tik daudz, bet šo nakti atceros tā, it kā tas būtu noticis vakar.

Uzstāšanās “Supernovas” finālā, rezultātu gaidīšana aizskatuvē, un tad tika nosaukts mans vārds... Es tam nespēju noticēt. Man likās, ka atrodos sapnī. Piedalīties Eirovīzijā bija viena no brīnišķīgākajām pieredzēm manā mūžā. Kāds piedzīvojums! Man bija iespēja ceļot un uzstāties tik daudzās un dažādās valstīs, satikt brīnišķīgus cilvēkus un talantīgus māksliniekus, pirmoreiz uzstāties arēnā 20 tūkstošu cilvēku priekšā… un tas gods pārstāvēt manu Latviju. Es esmu ļoti pateicīga visiem, kas mani atbalstīja, esmu pateicīga manai mīļajai Latvijai par tik retas iespējas došanu. Liels paldies!” raksta Rizoto.

Kā zināms, pērn Latvija tomēr nekvalificējās dalībai Eirovīzijas finālā.

Šogad mūsu valsti konkursā, kas norisināsies Telavivā, Izraēlā, pārstāvēs duets "Carousel" ar dziesmu "That Night" ("Tā nakts").

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu