Tesla automobiļos iekļauts tā dēvētais suņa režīms

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tesla Motors elektromobiļu programmatūras jaunākais atjauninājums ietver papildinājumu, ko varētu nodēvēt par "suņa režīmu".

Tāda ieviešanu Tesla Motors dibinātājam Īlonam Maskam lūguši Model 3 īpašnieki, un tas paredzēts mājdzīvnieku pasargāšanai karstā laikā. 

Proti, režīma aktivizācijas rezultātā aizveras visi automašīnas logi, taču klimata kontrole turpina darboties. Darbojas arī multimediju sistēma, uz kuras centrālā ekrāna vienlaikus tiek atainota gaisa temperatūra salonā, kā arī parādās vēstījums: "Mans saimnieks drīz atgriezīsies."

Tas domāts gādīgiem garāmgājējiem, kuri varētu pamanīt dzīvnieku automašīnas salonā, kas karstā laikā tiešu saules staru ietekmē ātri kļūst par "cepeškrāsni" un mīluļiem nereti ir liktenīgs.

Var piebilst, ka iepriekšējos programmatūras atjauninājumos Tesla iekļāva Atari un kempinga režīmus. Tie paredz, ka veselu 48 stundu garumā mašīnas salonā tiek uzturēta nepieciešamā gaisa temperatūra, gaisa cirkulācija un enerģija multimediju sistēmai. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu