Rīgas "Dinamo" pēdējā KHL regulārās sezonas mājas spēlē uzņems "Slovan"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līnuss Videls (pa kreisi) un Lauris Dārziņš.
Līnuss Videls (pa kreisi) un Lauris Dārziņš. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" savā pēdējā regulārā čempionāta mājas spēlē šajā sezonā uzņems labi iepazīto Bratislavas "Slovan" vienību. Rīdzinieki turpina izmisīgo skrējienu pēc izslēgšanas mačiem, kuros iekļūs tikai astoņas spēcīgākās Rietumu konferences komandas. Spēles sākums "Arēnā Rīga" paredzēts plkst.19.30.

Situācija Rietumu konferences kopvērtējumā ir ļoti blīva. "Soči" komanda ar 60 spēlēs izcīnītiem 62 punktiem ir septītajā vietā, Maskavas apgabala "Vitjaz" ar 61 punktu 59 mačos ir astotie, bet Rīgas "Dinamo" tikpat spēlēs izcīnījuši 58 punktus.

"Soči" svētdien pamatlaikā ar 3:1 uzvarēja Minskas "Dinamo" un apsteidza "Vitjaz". Labā ziņa ir tā, ka kūrortpilsētas komandai atlikuši tikai divi mači KHL regulārajā sezonā, bet punktu atstatums ir vairāk nekā divu pamatlaika uzvaru vērtībā. 

Rīgas "Dinamo" šīvakara pretinieki "Slovan" ir pārliecinoši pēdējie Rietumu konferencē, bet aizvien bīstami. Iepriekšējo riezi "Dinamo" ar "Slovan" tikās 4.februārī, kad zaudēja ar 1:2, punktus neizcīnot.

Situācija tabulā pēc "Soči" komandas svētdienas uzvaras ir ŗīdziniekiem netīkama. Vienāda punktu skaita ar "Vitjaz" gadījumā, maskaviešiem būs priekšroka, jo viņi guvuši vairāk uzvaru pamatlaikā. Savukārt "Soči" savās atlikušajās divās spēles nedrīkst izcīnīt vairāk par punktu, lai "Dinamo" viņus varētu panākt. 

Rīdziniekiem vēl atlikuši mači pret "Slovan", Čerepovecas "Severstaļ" un Maskavas CSKA. Abas pēdējās spēlēs jāaizvada viesos.

"Vitjaz" vēl izbraukumā jātiekas ar CSKA, bet mājās jāuzņem Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Savukārt "Soči" vēl spēlēs pret Maskavas "Spartak" un "Slovan" savā laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu