Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Darba lietās vairāk rēķinies ar saviem spēkiem, jo apkārtējo solījumi var nesniegt cerēto rezultātu. Dienas pirmā puse piemērota lietišķu jautājumu risināšanai. Pēcpusdienā velti laiku ģimenei.

VĒRSIS Nav izslēgts, apsvērsi domu par savu biznesu vai arī, ja tev jau tāds ir, par tā paplašināšanu. Šodien ģenerētās idejas var izrādīties patiesi produktīvas. Saskarsmē ar apkārtējiem ātri vien panāksi kopīgu valodu.

DVĪŅI Mācies būt pacietīgāks lietās, kuras skar naudu un juridiskās lietas, birokrātiju. Vēlams vērīgāk ieklausīties pieredzējušāku kolēģu ieteikumos, atturēties no spītības savos lēmumos.

VĒZIS Tavs garastāvoklis būs nedaudz nomākts, kam par iemeslu var būt nesaskaņas ar mīļoto. Centies neļaut problēmām privātajā dzīvē ietekmēt tavus profesionālos panākumus. Dienas izskaņā dodies ātrāk pie miera.

LAUVA Būsi gatavs uzņemties iniciatīvu, papildu pienākumus. Tevi nebaidīs atbildības nasta, būsi apņēmības pilns pierādīt savas patiesās spējas. Komunikācijā ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķetīgs.

JAUNAVA Tava nosvērtība un spēja būt savaldīgam, atrodoties spriedzes apstākļos, palīdzēs tikt galā arī ar sarežģītākajiem dienas pienākumiem. Saskarsmē ar atvasītēm atturies no pārmērīgas uzstājības.

SVARI Meklēsi iespējas papildināt zināšanas, pieslīpēt profesionālās iemaņas. Saskarsmē ar priekšniecību spēsi rast īstos vārdus, lai gūtu atbalstu savām nākotnes iecerēm. Mājas dzīvē tieksies pēc saskaņas.

SKORPIONS Nedēļu iesāksi ar jaunām idejām, apņemšanos uzlabot profesionālos panākumus. Nav izslēgts, radīsies nepieciešamība doties neplānotā komandējumā, pārstāvēt uzņēmuma intereses kādā sanāksmē.

STRĒLNIEKS Nesteidzies notikumiem pa priekšu, mēģini būt pacietīgāks, neļaut vaļu mirkļa impulsiem. Šodien zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, risinot materiālas dabas jautājumus.

MEŽĀZIS Brīžiem vari kļūt tramīgs, nedaudz svārstīgs savos lēmumos. Šodien vajadzētu atturēties no svarīgām pārrunām. Daudz labāk tev padosies labi zināmi, ikdienišķi darbi. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS Intuīcija un analītiskās spējas palīdzēs saprast, ar kuru no sadarbības partneriem ir vērts turpināt uzturēt lietišķas attiecības, ar kuru savukārt saikne ir jāpārtrauc. Naudas lietās tev smaidīs veiksme.

ZIVIS Var nākties tikt galā ne vien ar saviem, bet arī kolēģa pienākumiem. Pielūko, ka neuzvel sev pārāk lielu darbu apjomu, lai neiedzīvotos pārslodzēs. Šis nav piemērots mirklis līgumu parakstīšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu