Bļugers iemet ripu savos vārtos, "Penguins" rezultatīvā spēlē uzvar "Rangers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ieraidīja ripu savos vārtos, taču tas netraucēja Pitsburgas "Penguins" komandai izcīnīt uzvaru.

"Penguins" savā laukumā ar 6:5 (1:1, 2:2, 3:2) pārspēja Ņujorkas "Rangers" vienību.

Četras minūtes pirms pirmā perioda beigām Kriss Letangs izvirzīja vadībā "Penguins" vienību, bet trīs minūtes vēlāk Bļugers bija ceļā Matsa Dzukarello piespēlei citam "Rangers" hokejistam un neveiksmīgi ieraidīja ripu savos vārtos. Otrā perioda otrajā pusē abas komandas apmainījās ar diviem vārtiem katra - Markuss Petešons un Braiens Dumulēns panāca 3:1 mājinieku labā, bet Dzukarello un Raiens Strome ātri izlīdzināja rezultātu.

Tiesa, trešā perioda pirmajā pusē "Penguins" guva trīs bezatbildes vārtus. Vispirms precīzi meta Letangs, bet pēc tam ar diviem nekļūdīgiem raidījumiem izcēlās Jevgēņijs Malkins. Sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Kevins Heiess vienus vārtus atguva, bet 18 sekundes pirms finālsvilpes Mika Zibanejads panāca 5:6, taču tas neaizšķērsoja pitsburgiešiem ceļu uz uzvaru mačā.

"Penguins" rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sidnijs Krosbijs.

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja piecus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Viņš savā NHL debijas sezonā deviņas spēlēs guvis trīs vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

"Penguins" ar 69 punktiem 59 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu un cīnās par iespēju sacensties Stenlija kausa izcīņā. Tikmēr "Rangers" ar 58 punktiem 58 spēlēs ir 12.pozīcijā.

Pitsburgas komanda nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Ņūdžersijas "Devils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu