Rīgā taps jauna nolietoto riepu pārstrādes vieta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Atkritumu pārstrādātājs "Eko Recycling" Rīgā, Ganību dambī 31/Uriekstes ielā 4a, vēlas izveidot nolietoto riepu pārstrādes vietu, liecina uzņēmuma iesniegums Rīgas domei.

Jaunajā nolietoto riepu reģenerācijas vietā plānots veikt visu veidu nolietoto riepu - automašīnu, industriālās tehnikas, meža un agrotehnikas, ekskavatoru un iekrāvēju tehnikas un citu - priekšapstrādi jeb mehānisku riepu sagriešanu mazākos gabalos, kā arī vieglo automašīnu riepu presēšanu. Kopējais plānotais priekšapstrādes apjoms ir 10 000 tonnas gadā.

Ar šādu ieceri "Eko Recycling" vērsies Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā, kā arī Pilsētas attīstības departamentā. Otrdien, 19.februārī, ieceri vērtēs Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja.

Nolietoto riepu reģenerācijas vietas izveide ir saskaņota ar Valsts vides dienestu. Komitejai iesniegtajā dienesta atzinumā norādīts, ka projekts neradīs būtisku ietekmi uz vidi, tostarp īpaši aizsargājamu dabas teritoriju, sugu atradņu un biotopu, un dzīvojamo teritoriju iedzīvotājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu