Samanta Tīna pauž sašutumu par netikšanu uz "Eirovīziju" (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Supernova 2019" fināls
"Supernova 2019" fināls Foto: Lauris Vīksne

Pašmāju dziedātāja Samanta Tīna, kura bija viena no astoņiem pretendentiem par ceļazīmi uz "Eirovīzijas" dziesmu konkursu Telavivā, Izraēlā, sociālajos tīklos paudusi neizpratni par rezultātiem.

"Būšu atklāta! Man sāp, un esmu neizpratnē!" faniem vēsta dziedātāja.

Viņa izteikusi pateicību savai komandai, kā arī atbalstītājiem. "Visiem, kuri man rakstīja, uzmundrināja un sūtīja veiksmi, un spēku vēstulēs, - ar to es esmu uzvarētāja - man esat jūs! 

Es bez jums būtu salūzusi!

Paldies visiem padomdevējiem un atbalstītājiem!"

Kā zināms, šogad Latviju "Eirovīzijā" Telavivā, Izraēlā, pārstāvēs duets "Carousel"

"Carousel" aiz sevis finālā atstāja citus septiņus dalībniekus - Markusu Rivu, Edgaru Kreili, Aivo Oski, Samantu Tīnu, kā arī grupas "Double Faced Eels", "Dziļi violets un Kozmens" un "Laime pilnīga".

Atgādinām, ka pagājušogad Latviju Eirovīzijā Portugālē pārstāvēja dziedātāja Laura Rizoto (Laura Rizzotto), kura diemžēl nespēja iekļūt lielajā finālā.

Latvija par iespēju uzstāties konkursa lielajā finālā cīnīsies otrajā pusfinālā, un tas nozīmē, ka mūsu šā gada nacionālās atlases uzvarētājs uz lielās Eirovīzijas skatuves kāps 16. maijā.

Foto: "Supernovas 2019" fināls

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu