Kariņa padomniece ārlietās būs arī Goldfinča, stratēģiskajā komunikācijā - Šnore

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš
Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā šonedēļ darbu ir sākušas štata padomniece ārlietu jautājumos Dana Goldfinča un ārštata padomniece stratēģiskās komunikācijas jautājumos Guna Šnore, informēja premjera preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Goldfinča ir karjeras diplomāte, ar darba pieredzi Ārlietu ministrijā (ĀM) kopš 1998.gada. Viņa iepriekš ir strādājusi arī Latvijas vēstniecībā Ķīnā un vēstniecībā Japānā. Līdz šim ĀM Goldfinča pildīja padomnieces, Āzijas un Okeānijas valstu nodaļas vadītājas pienākumus. Goldfinča pārvalda latviešu, angļu, krievu, japāņu un ķīniešu valodu, informēja Valsts kancelejā.

Šnorei ir plaša pieredze stratēģiskās komunikācijas jautājumos un liela mēroga komunikācijas projektu koordinēšanā, norāda premjera pārstāvji. Novērtējot līdzšinējo Šnores ieguldījumu atbalsta sniegšanā valsts pārvaldes institūcijām komunikācijas koordinēšanā un plānošanā, Kariņš ir aicinājis viņu turpināt šo pienākumu pildīšanu. Šnore pārvalda latviešu, angļu, franču, vācu, krievu un itāļu valodas, pavēstīja Sabajevs.

Kariņam ir arī padomniece ārlietu un Eiropas Savienības jautājumos Lelde Līce-Līcīte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu