Sniegotākie un ledainākie BMW automašīnu uznācieni

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

BMW spēkrati jau ilgu laiku sniedz iespēju vadītājam pilnībā izbaudīt braukšanu ziemā. Pateicoties pilnpiedziņas aprīkojumam un modernām tehnoloģijām, automašīnas nodrošina labu saķeri ar ceļu un sniedz drošības sajūtu, informē “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītāja Kristīne Nesaule.

BMW automašīnas piedāvā plašu braukšanas palīglīdzekļu un viedo tehnoloģiju klāstu, lai nezaudētu stabilitāti pat visizaicinošākajos laikapstākļos. Kombinējot “xDrive” sistēmu un intuitīvās vadības tehnoloģijas funkcijas, zīmola spēkrati būs labi sabiedrotie arī ziemā.

“xDrive” pilnpiedziņas sistēma būtiski uzlabo spēkrata saķeri ar ceļu un palīdz novērst pārmērīgu vai nepietiekamu pagriežamību, variējot ar vilkmes sadalījumu starp asīm. Savukārt intuitīvās vadības tehnoloģijas ļauj vadītājam sazināties ar savu BMW, nenovirzot uzmanību no ceļa. Piemēram, “Head-Up” displejs visu nepieciešamo informāciju braukšanas laikā projicē uz vējstikla, savukārt žestu vadība atvieglo, piemēram, atbildēšanu uz zvaniem vai skaļuma un kondicioniera iestatījumu regulēšanu.

Demonstrējot perfektu automašīnas saķeri ar slidenu virsmu un izcilu stabilitāti apgrūtinātos braukšanas apstākļos, “Inchcape Motors Latvia” piedāvā ieskatu spožākajos BMW automašīnu ledus uznācienos.

Vēl nebijis eksperiments ar BMW X5

Autosportists un sporta kompleksa “333” vadītājs Haralds Šlēgelmilhs, atdarinot braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi, veica vēl nebijušu virtuālu eksperimentu ar izveicīgo BMW X5. Uz aizsalušā Baltezera Šlēgelmilhs atdarināja braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi ar visām tās virāžām.

Jaudīgākais burts pasaulē - “M”

Kanādas klinšu kalni ir lieliska vide BMW M6 kupejai, lai sasniegtu ātruma robežas un demonstrētu perfektu vadāmību straujos līkumos.

BMW xDrive pilnpiedziņas jauda sporta kompleksā “333”

Latvijas rallija meistari sporta kompleksā “333” testē 15 dažādu sēriju BMW modeļus, kas aprīkoti ar “xDrive” pilnpiedziņu.

Adrenalīns ziemas testa braucienos Zviedrijas Arjeploga kalnos

Gleznainas kalnu ainavas, braukšanas bauda uz slidenas virsmas, driftēšana uz aizsaluša ezera arktiskā loka malā - ideāla vide, lai liela ātruma apstākļos demonstrētu transportlīdzekļa vadības iespējas un apgūtu prasmes ziemas braukšanā.

BMW X3 jaudīgais tests pie Ziemeļu polārā loka

“xDrive” sistēma nepieviļ arī sniegotajos apgabalos pie Ziemeļu polārā loka. Iekarojot Zviedrijas ezera ledus virsmu, spējas un jaudu demonstrē BMW X3.

Arī BMW klasiskās vērtības izceļas ziemas braukšanas apstākļos

Katru gadu janvāra sākumā Austrijā norisinās ziemas rallijs, kur, godinot BMW vēsturiskās vērtības, pārbraucienos piedalās arī BMW klasiskie modeļi.

BMW uz hokeja laukuma atbalsta “Dinamo Rīga” komandu

BMW zīmols ir pazīstams ar savu novatorisko garu un inovācijām. Šie divi aspekti ir būtiski ne vien biznesā, bet arī sportā, tāpēc atbalsta sniegšana Rīgas “Dinamo” hokeja komandai ir jau kļuvusi par BMW grupas ikgadējo tradīciju. Aizvadot hokeja spēli zem klajas debess, pasākuma izskaņā uz hokeja laukuma ieripoja jaunie BMW X3 un X2.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu