Kurucs: Mans spēles stils ir citāds nekā Porziņģim

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Rodiona Kuruca spēles stils ir citāds nekā Kristapam Porziņģim, uzskata Latvijas basketbolists, kurš sekmīgi aizvada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) debijas sezonu Bruklinas "Nets" komandā.

21 gadu vecais Kurucs pagājušajā nedēļā guva 10 punktus NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē.

Šajā tradicionālajā mačā piedalās NBA debitanti un spēlētāji, kuri līgā aizvada otro sezonu.

NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē iepriekš no Latvijas basketbolistiem bija spēlējis vienīgi Porziņģis, kurš 2016. gadā guva 30 punktus, bet 2017. gadā viņš iemeta 24 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

Kurucam tika lūgts salīdzināt savu spēles stilu ar Porziņģa spēles manieri. NBA debitants uzskata, ka viņa stils ir krietni citāds.

"Es spēlēju vairāk komandas basketbolu, palīdzu komandai ar enerģiju, spēli aizsardzībā, cīņu par atlecošajām bumbām un tādām lietām," laikraksts "New York Post" citē Kuruca teikto.

Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

"KP (Kristaps Porziņģis) katru reizi būs rezultatīvs un bloķēs metienus - (esam) ļoti atšķirīgi," sacīja Latvijas basketbolists.

Kurucs savā NBA debijas sezonā "Nets" sastāvā līdz šim aizvadījis 41 spēli, vidēji mačā guvis 8,8 punktus un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas.

"Nets" komanda ar 30 uzvarām un 29 zaudējumiem patlaban atrodas "play-off" jeb izslēgšanas spēļu zonā, ieņemot 6. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu