Balcers otro spēli pēc kārtas gūst vārtus NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Rūdolfs Balcers pirmdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā. Latvijas hokeja uzbrucējs ar precīzu metienu izcēlās otro spēli pēc kārtas.

Balcera pārstāvēta Otavas "Senators" komanda izbraukumā ar rezultātu 7:8 (4:5, 1:2, 2:1) piekāpās Čikāgas "Blackhawks" vienībai.

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 10 minūtes un 43 sekundes, izpildīja 1 metienu pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Balcers vārtus guva spēles 3. minūtē, panākot "Senators" komandai 2:0 pārsvaru. 34 sekundes pirms tam Otavas komandu 1:0 vadībā izvirzīja Bobijs Raiens.

Latvijas hokejists izcēlās ar precīzu metienu pēc lieliskas saspēles ar komandas biedriem Mikelu Bedkeru un Kristu Tjerniju.

Mača turpinājumā rezultāts bieži svārstījās. Pēc 5 nospēlētām minūtēm šajā spēlē rezultāts jau bija neizšķirts 2:2.

"Senators" spēles 8. minūtē atguva vadību, panākot 3:2 pārsvaru, taču turpinājumā Otavas vienība nokļuva iedzinējos ar 3:5.

Balcera pārstāvētajai komandai izdevās panākt rezultātu 5:5 otrā perioda sākumā, taču pretinieki iemeta trīs vārtus pēc kārtas, atgūstot vadības grožus.

Tomass Šabo vēl guva 2 vārtus "Senators" labā 3. perioda vidū, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr galā Otavai nācās samierināties ar zaudējumu.

"Senators" sastāvā rezultatīvs bija arī Kolins Vaits, kurš šajā spēlē guva 2 vārtus un veica 1 rezultatīvu piespēli.

"Blackhawks" rindās ar iespaidīgu spēli izcēlās Alekss Debrinkets, kurš guva 3 vārtus un izdarīja 2 rezultatīvas piespēles.

Ar precīzu metienu un 2 rezultatīvām piespēlēm Čikāgas komandā izcēlās Dilans Strome un Patriks Keins, kurš pie punktiem ticis jau 18 spēlēs pēc kārtas.

Balcers savā NHL debijas sezonā aizvadījis 16 spēles, guvis 3 vārtus, veicis 3 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Senators" ar 49 punktiem 59 spēlēs ir vājākā komanda gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

Savukārt "Blackhawks" ar 59 punktiem 60 dueļos ierindojas 10. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu