Pasaulē dārgākais ziedu pušķis: vai tas ir tā vērts?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Endura Roses/Publicitātes foto

Lai gan Valentīndiena jau ir aiz muguras, straujiem soļiem tuvojas Sieviešu diena, kad atkal mīļotās dāmas jāapsveic ar ziedu pušķi. Tomēr kāds britu uzņēmums dāvināšanas tradīciju ir pacēlis jaunā līmenī un piedāvā ārkārtīgi ekstravagantu ziedu pušķi, kas šobrīd ir dārgākā nopērkamā buķete pasaulē.

Nenoliedzami ziedi sievietēm ir viena no iecienītākajām dāvanām – tiem ir gan simboliska nozīme, gan arī piemīt dekoratīva funkcija. Veikalos ir visdažādākās ziedu buķetes, taču britu luksusa ziedu salons “Endura Roses” piedāvā iegādāties unikālu un pavisam noteikti dārgu ziedu pušķi. Viens šāds ziedu pušķis izmaksās 26 000 dolāru.

Foto: Endura Roses/Publicitātes foto

Britu uzņēmums “Endura Roses” specializējas tieši uz luksusa ziedu pušķu izgatavošanu, un Valentīndienas ietvaros salons ir radījis īpašu šā gada izlaidumu – dimanta formas ziedu pušķi. Tas ir veidots, iedvesmojoties no slavenā Āfrikas dimanta “Kulliana” jeb Āfrikas zvaigznes formas, kas arī ir iemesls, kādēļ ziedu buķetei ir piešķirts šāds nosaukums. Ziedu pušķa augstums ir teju viens metrs, bet platumā tas sasniedz 60 centimetrus. Kā pati kompānija apgalvo, šis ir dārgākais salonos nopērkamais ziedu pušķis.

Foto: Endura Roses/Publicitātes foto

Aprakstā minēts, ka ziedu kalnam ir vairāki simboliski motīvi un īpaši dārgas detaļas, kas to padara tik dārgu. Pušķa iekšpusē atrodas stikla trauks ar divām rozēm sirds formā, kas simbolizē multfilmu “Skaistule un Briesmonis” un mīlestību, tāpat ziedu buķetē ir integrēti divi reti sastopamie Āfrikas Kulliana dimanti. Pušķī ir iekļautas arī 24 karātu zelta rozes, kā arī sirds formas rozes, kas ir īpaši pasūtītas Ekvadoras rožu audzētājiem. Katra rožlapiņa ir apstrādāta ar dimantu putekļiem.

Foto: Endura Roses/Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu