Ūdrītis ar ģimeni gatavs atgriezties Rīgā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mūziķi un viesi līksmo «Zelta Mikrofona» nakts ballītē
Mūziķi un viesi līksmo «Zelta Mikrofona» nakts ballītē Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Mūziķa Rolanda Ūdra (Ūdrīša) un viņa ģimenes ikdiena aizrit Ventspilī, taču, kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja Ilona Balode-Ūdre, pāris varētu atgriezties galvaspilsētā.

Ilona, kura kopā ar Ūdrīti apmeklēja "Zelta mikrofona" pasniegšanas ceremoniju Dailes teātrī un afterpartiju, kas risinājās Latvijas 1. Rokkafejnīcā, izdevumam atklāja, kā viņiem šobrīd klājas. "Šobrīd cītīgi rakstu grāmatas "Ielu muzikantu piezīmes" pēdējo daļu. Ceru, ka nākamgad tā nonāks pie lasītājiem. Pa vidu mēģinu kopā ar grupas biedru Gati Gaugeru. Vēlamies ierakstīt albumu. Ūdrītis aktīvi apmeklē terapijas, un mēs ar vienu aci skatāmies uz Rīgas pusi. Varbūt jau nākamgad mums izdosies atgriezties galvaspilsētā," cer Ilona.

Kā ziņots, 2016. gada 17. janvārī Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu, Ūdri notrieca auto.

Mūziķis pēc avārijas tika nogādāts Gaiļezera slimnīcā ar ļoti smagām traumām - viņam bija lauztas abas kājas, bija konstatēts nieres un liesas plīsums, lauztas ribas, saspiestas plaušas un smagas galvas traumas. No gūtajiem smadzeņu bojājumiem mūziķim iestājās koma, tomēr vēlāk viņš pats sāka elpot.

Pateicoties mediķu kompetencei, ģimenes rūpēm, sabiedrības finansiālajam un emocionālajam atbalstam, un nenoliedzami arī savam gara spēkam, mūziķis lēnām atveseļojas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu