Kādu sodu saņēmis Māras Katarskas arābu varmāka? (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairākkārt esam rakstījuši par dziedātājas un šovu zvaigznes Māras Katarskas pazušanu Ēģiptē šā gada sākumā, kur viņu gūstā turēja, sita un sazāļoja kāds arābu vīrietis vārdā Muhameds, ar kuru viņai bija izveidojušās attiecības. Katarska izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā atklāj, kas patiesībā notika policijas iecirknī Hurgadā un kur šobrīd atrodas varmāka. 

Māra policijā nonāca dienā, kad viņai un Muhamedam bija plānots doties uz Kairu, lai oficiāli noslēgtu laulību. Katarska, baidoties par savu dzīvību, nemaz neapsvēra domu pretoties viņam. Kā izdevumam "Ieva" stāsta Māra, Muhameds viņu bija novedis līdz tādam stāvoklim, lai Kairā nevienam nerastos šaubas, ka Māra viņam seko labprātīgi. 

"Viņš teica, ka vedīs mani uz Kairu, lai apprecētu. Vēl viņš teica: ja jau tāpat esi prostitūta, tad pelnīsi man naudu," atklāj Katarska. 

Todien Muhameda advokāts viņam paziņoja, ka policija viņu meklē. "Devos uz policiju rakstīt iesniegumu, bet ātri sapratu – arī te man nav nekādu tiesību.

Eiropietes tur uzskata par vieglas uzvedības sievietēm un ņirgājas, nevis palīdz.

Viņiem sieviete ir kā lieta, nevis cilvēks," situāciju Ēģiptē apraksta Māra.

Viņa turpina: "Policijā visi runāja arābu valodā, man neviens neiztulkoja, kas tiek uzrakstīts iesniegumā un liecībās. Tikmēr Muhameds turpat staigāja un pīpēja, ieņirgdams man sejā. Viņš policijā bija pateicis, ka es pirmā iesitu, bet viņš – aizstāvējās. Viņa advokāts jautāja, kāpēc es tā izdarīju. Man uzlika rokudzelžus un ielika policijas izolatorā – pamatīgā aukstumā. Tā arī teica: vai nu atsauc iesniegumu, vai iesi tur atpakaļ."

Pateicoties policijas, Latvijas vēstniecības un Interpola iesaistei, kā arī tam, ka pie Māras Ēģiptē ieradās viņas mamma, jauno dziedātāju izdevās izglābt, tomēr varmāka joprojām ir brīvībā. "Ēģiptes policija Muhamedu tūliņ atbrīvoja – nekas viņam par man nodarīto nebūs. Kad atgriezos Latvijā, viņš no sava jaunizveidotā "Facebook" profila aicināja mani draudzēties. It kā nekas nebūtu bijis, it kā viss būtu kārtībā..." skumji nosaka Māra.

Atgādinām, ka Māras Katarskas tuvinieki par viņas pazušanu izplatīja paziņojumu sociālajos tīklos šā gada sākumā. Drīz vien Māras mammai tika saziedota nauda lidmašīnas biļetei, lai viņa varētu nokļūt pie meitas Hurgadā.

Katarska pēc šausminošajiem notikumiem Ēģiptē šobrīd cenšas atgūties un savu dziedātājas karjeru plāno turpināt tepat Latvijā.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

High feels / photo (c) @martinsblums

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the WHY is clear , The HOW is easy

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is fragile,handle with prayer ?@klaidslielbiksis

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu