Autobraucēja Reiņa Nitiša ģimenē ienācis neticami piemīlīgs un fotogēnisks mājdzīvnieks (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas autobraucējs Reinis Nitišs sociālajā tīklā “Instagram” pavēstījis, ka pavisam nesen viņa ģimene kļuvusi nedaudz lielāka – tai pievienojies pelēki raibs kaķēns.

Nitišs norādījis, ka jaunais mīlulis ir skotu nokareno ausu šķirnes kaķis, taču pagaidām neatklāj ne tā dzimumu, ne vārdu.

Viņa fani nevar vien beigt priecāties par mazo spalvu kamoliņu, foto piešķirot simtiem “patīk” sirsniņu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the family! ?? #cat #scottishfold #cute #family #love

A post shared by Reinis Nitiss (@reinisnitiss) on

Sportists šajā sociālajā tīklā līdz šim pārsvarā dalījies tikai ar spēkratiem saistītiem foto, bet aizvadītā gada decembrī publiskojis arī dažus kadrus, kuros redzams kopā ar mīļoto. "Kopš mūsu tikšanās ir pagājis tikai gads, bet man ir sajūta, ka es tevi pazīstu daudz, daudz ilgāk. Mēs šogad kopā esam piedzīvojuši ļoti daudz, bet labais šajā ir tas, ka mums priekšā vēl tik daudz kā!" rakstīja Reinis.

Kā jau ziņots, Nitišs nākamajā sezonā atgriezīsies pasaules rallijkrosa čempionātā, jo viņš ir pievienojies slavenā Markusa Gronholma komandai "GRX Taneco".

Latvietis šai komandai pievienojies kā attīstības braucējs un piedalīsies vairākos pasaules čempionāta posmos, palīdzot vienībai pilnveidot tās sacīkšu spēkratus.

Pērn Nitišs, neatrodot iespēju startēt pasaules čempionātā, sacentās Eiropas meistarsacīkstēs, kur "SET Promotion" komandas sastāvā kļuva par čempionu.

""GRX Taneco" un "SET Promotion" ir cieši saistītas komandas, un jau pērn, pēc izcīnītās posma un čempionāta uzvaras Biķerniekos, veicu testus ar "Hyundai i20 SuperCar". Palīdzēju veikt nelielus, bet būtiskus uzlabojumus, ko komanda izmantoja sezonas noslēdzošajās sacensībās," sportista pārstāvji citē 23 gadus vecā Nitiša teikto. "Lai arī tā nav pilnas sezonas programma, ir patīkami atgriezties pasaules čempionātā. Lielu daļu sezonas pavadīšu aizkulisēs, strādājot ar komandu vai izmēģinot jauninājumus, bet tajās reizēs, kad stāšos uz sacensību starta, draugu trasē man nebūs."

Nitišs 2013.gadā kļuva par Eiropas čempionu "Super1600" klasē, bet gadu vēlāk viņš sensacionāli savā debijas sezonā izcīnīja trešo vietu jau pasaules čempionāta prestižākajā "SuperCar" klasē. Tiesa, nākamajos trīs gados šo panākumu atkārtot neizdevās, bet pēc tam finansiālu iemeslu dēļ viņš pārgāja uz Eiropas čempionāta "SuperCar" klasi.

Jaunā pasaules čempionāta sezona sāksies 5.aprīlī Abū Dabī, bet kopumā būs desmit posmi, no kuriem devītais septembrī notiks Biķernieku trasē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu