Balcers: Varbūt kādu dienu ar Porziņģi satiksimies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Rūdolfs Balcers bijis patīkami pārsteigts, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kristaps Porziņģis apsveicis viņu ar teicamu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) debijas sezonā.

Porziņģis iepriekš savā "Twiiter" profilā pauda prieku par Balcera sniegumu NHL, atzīmējot to, ka viņi abi nāk no Liepājas.

"Tas bija forši. Man telefonā parādījās paziņojums, apskatījos un ieraudzīju, ka Kristaps ir ietvītojis. Daži no puišiem tobrīd bija līdzās - tas mūs uzkurināja," intervijā Otavas "Senators" kluba sociālo tīklu profilos pastāstīja Balcers. 

"Ir forši, ka esam no vienas pilsētas. Ir patīkami dzirdēt no viņa (atzinīgus vārdus)," piebilda 21 gadu vecais Latvijas hokejists, kurš savā NHL debijas sezonā "Senators" komandas sastāvā 16 mačos guvis trīs vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

"Nē, neesam nekad tikušies. Godīgi sakot, es pirms NBA drafta (2015. gadā) nezināju, kas viņš ir. Varbūt kādu dienu satiksimies," teica Balcers.

"Senators" nākamo spēli aizvadīs naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika, izbraukumā tiekoties ar Ņūdžersijas "Devils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu