TVNET aicina dāvāt cerību un palīdzību tiem, kam tā var būt vienīgā! (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TVNET atklāj īpašu labdarības sadaļu sadarbībā ar Ziedot.lv, aicinot ikvienu mūsu lasītāju palīdzēt tiem, kuri nokļuvuši dzīves krustcelēs.

Mēs katrs varam nonākt situācijās, par kurām ikdienā nedomājam vai ko negribam pieļaut, tādēļ nupat atklājam īpašu labdarības sadarbību ar Ziedot.lv, aicinot nenovērsties un palīdzēt tiem, kuri nokļuvuši dzīves krustcelēs. 

Mēs katrs varam sniegt atbalstu, īpaši bērniem, kuru vecākiem pietrūkst līdzekļu un rocības, lai nodrošinātu pienācīgu veselības aprūpi, kuru valsts no saviem līdzekļiem vai pieejamajiem resursiem nespēj sniegt; vai palīdzēt dzīvnieku patversmēm, kurās pamestie mīluļi skumst bez siltas, sausas pajumtes.

Nenovērsīsimies, jo mūsu palīdzība var būt vienīgais vai pat pēdējais cerības stariņš.

Visas ziedojumu summas pilnā apmērā tiek novirzītas to saņēmējiem, TVNET un Ziedot.lv labdarības lapas administrēšanas izmaksas sedz no saviem resursiem.

Sākot šo labdarības aicinājuma akciju, tās laikā rakstīsim un regulāri stāstīsim par gadījumiem mums blakus, par kuriem ir jāsadzird plašākai sabiedrībai, par tiem, kuri klusi sauc pēc palīdzības, par tiem, kuriem klājas grūti un kuriem nepieciešama mūsu iesaistīšanās. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu