Lienes Stepenas dzīvē ienākusi jauna mīlestība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Horeogrāfe, deju skolotāja un realitātes šova "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas vadītāja Liene Stepena, kura 2016. gada maijā mūžībā pavadīja savu dzīvesbiedru, gaismu mākslinieku Igoru Kapustinu, nu ir atradusi jaunu mīlestību un izdevumam "Ieva" atklāj savu iemīlēšanās stāstu. 

"Bija tā, kā rāda filmās, – likās, visu mūžu nēsāšu savu laulības gredzentiņu pirkstā un viņa gredzenu, ķēdītē iesietu. Tāda bija mana vīzija, jo kā vēl citādi, ja liekas, ka citas dzīves nebūs. Un vai tad mīlestība var pēkšņi izzust? Jā, tā nebeidzās, vienkārši kļuvusi citāda," izdevumam atklāj Liene.

Viņa turpina: "Kad nav vainas apziņas tikai tāpēc, ka turpini dzīvot un uzdrīksties būt laimīga, tad neesi šīs mīlestības verdzene. Un tad notiek skaistas lietas un izrādās, ka cilvēkam ir iespēja dzīvē piedzīvot spēcīgas jūtas ne vienu reizi vien. Es tiešām nekad nebiju iedomājusies, ka tā var būt.

Bija pagājuši divi gadi, un es satiku Māri (Māris Saukāns, uzņēmējs un autosportists – red.), mūs saveda kopā kopīga sirdslieta. 

Kad tas notika, sajūta bija ļoti vienkārša un organiska un likās, ka tā tam arī jābūt."

Kā zināms, Liene ir divu bērnu mamma - viņai ir dēls Daniels un meita Darja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you are brave- you are free!) #openminded

A post shared by Liene Stepena (@stepenaliene) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“с корабля на бал!” - precīzi!!! No rīta ķivere galvā, vakarā lokas matos?, jo tas gods satikt leģendāras personības auto sporta pasaulē - vairākkārtējus Dakāras rallija čempionus, kuri ar savu neatlaidību un mērķtiecību, gadiem strādājot, ir panākuši, ka 15 tonnas smagā dzelzs kaste - Kamaz traucas pa tuksnešiem ar 180km/h un pāri kāpām lec kā zaķītis!!! Fenomenāli! (pati izbaudīju)? Bet visam priekšgalā ir līderis- Cilvēks, kurš mīl to, ko dara, mīl savu tautu un ciena savus tautiešus, netaupa labus vārdus, svin dzīvi, nebaidās pateikt acīs patiesību un tic, ka komandā un vienotībā ir spēks! Ļoti patiesi un īsti...) #kamazmaster30years #legends #greatpeople #tatarstan #dakarrally #silkwayrally #celebratinglife #thisisamans_world

A post shared by Liene Stepena (@stepenaliene) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??☀️? #rudenslutina #kuldiga #latvia

A post shared by Liene Stepena (@stepenaliene) on

Lieni šovā "Caur ērkšķiem uz..." sākotnēji dalībnieces  pieņēma visai skeptiski, tomēr daudzi nemaz nenojauš, kam viņai nācis iet cauri. "Man arī nav gājis vienkārši dzīvē. Esmu bijusi smagi slima, pakļuvusi zem ledus, slīkusi... Lielākā sāpe, kas man jaunībā ir bijusi, man piedzima bērns-invalīds. Un tad, kad man divus gadus atpakaļ nomira vīrs... Es nekad neesmu teikusi: "Ak, Dievs, kāpēc? Kāpēc, par ko man ir tāds sods, ka man tagad ir jāpaliek ar diviem bērniem uz rokām? Man jācīnās par izdzīvošanu! Es neesmu prasījusi, kāpēc tas notiek. Visgrūtākā cīņa ir pašam ar sevi. Tās lietas, kas notiek ar mums, tā ir mācība. Tas nav jāuztver kā sods," šovā atklāja Liene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu