Atvērto durvju dienas maratonā durvis vērs 16 jaunie projekti Rīgā un tās tuvumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Sestdien, 2.martā, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 norisināsies nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv organizētais Atvērto durvju dienas maratons, kad vienlaikus apskatei savas durvis vērs 16 jaunie daudzdzīvokļu projekti Rīgā un tās tuvumā. Ikviens interesents klātienē varēs apskatīt un izstaigāt jauno projektu mājokļus, saņemt speciālistu konsultācijas un rast atbildes uz sev aktuālajiem un interesējošajiem jautājumiem. 

Atvērto durvju dienas maratona ietvaros būs apskatāmi vairāki jaunie projekti Rīgas centrā, piemēram, Lāčplēša ielā 13, Dzirnavu ielā 63, Brīvības ielā 91, Tallinas ielā 86, Krišjāņa Valdemāra ielā 69, un dzīvojamais projekts “Pērnavas Nams”. Pārdaugavā varēs apskatīt tādus projektus kā “Baltozoli”, “Promenāde”, “Kalnciema Kvartāla Rezidences” un “Bišumuiža”. Savus klientus gaidīs arī mājokļu projekti citur galvaspilsētā - “Jaunajā Teika”, “Ezerparka Namos”, “Ziemeļblāzmas alejā”, un “Vairoga 32” projektā. Savukārt Pierīgu šoreiz pārstāvēs “Saliena” Piņķos un “Tuvidi” Baložos.

Atvērto durvju diena ir unikāla iespēja jaunos mājokļus redzēt klātienē. Apskatīt, sataustīt, sadzirdēt - "noķert" tās sajūtas, kas ir izšķirošas, pieņemot lēmumu par īpašuma iegādi.

Pieteikties dalībai Atvērto durvju dienas maratonā un uzzināt plašāku informāciju par dzīvokļu projektiem iespējams kampaņas mājas lapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu