No "Attīstībai/Par!" Eiropas Parlamenta vēlēšanās kandidēs arī Ilvesa un Rubesa (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bijusī "RB Rail" izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Baiba Rubesa piedalās preses konferencē, kurā skaidro lēmumu par atkāpšanos no amata.
Bijusī "RB Rail" izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Baiba Rubesa piedalās preses konferencē, kurā skaidro lēmumu par atkāpšanos no amata. Foto: Zane Bitere/LETA

Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās no partiju apvienības "Attīstībai/Par!" (AP) saraksta kandidēs arī Aizsardzības ministrijas ierēdne, bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa dzīvesbiedre Ieva Ilvesa un bijusī Baltijas valstu kopuzņēmuma "RB Rail" valdes priekšsēdētāja Baiba Rubesa, ziņo Latvijas Televīzija.

Jau ziņots, ka apvienības saraksta līderis šajās vēlēšanās būs Latvijas Universitātes (LU) profesors, politologs Ivars Ijabs.

Partiju apvienība EP vēlēšanu kampaņā piedalīsies sadarbībā ar Eiropas liberāļu un demokrātu apvienību (ALDE), kuras kampaņas sākuma konference notiks 9.februārī Berlīnē.

AP Eiropas vēlēšanu programma tiks pabeigta līdz 2.martam, kad partiju apvienība savā konferencē apstiprinās programmu un kandidātu pilno sarakstu dalībai vēlēšanās.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu