Balceram karjeras lielākais spēles laiks NHL mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Latvijas hokeja uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda ceturtdien izbraukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar rezultātu 0:4 (0:2, 0:2, 0:0) piekāpās Ņūdžersijas "Devils" vienībai.

Balcers laukumā pavadīja 15 minūtes un 55 sekundes, kas ir viņa karjerā lielākais spēles laiks NHL mačā.

Latvijas hokejists trīs minūtes un 32 sekundes spēlēja arī skaitliskajā vairākumā.

Šajā spēlē Balcers veica četrus metienus pa pretinieku vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

21 gadu vecais Balcers savā NHL debijas sezonā aizvadījis 17 mačus, guvis trīs vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Par spēles spožāko zvaigzni kļuva "Devils" komandas amerikāņu vārtsargs Korijs Šneiders, kurš atvairīja visus 30 pretinieku metienus.

"Devils" rindās Mailzs Vuds guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, bet vēl pa vienam precīzam metienam izpildīja Treviss Zajacs, Stīvens Santini un Kērtiss Gabriels.

"Senators" šo maču aizvadīja bez vairākiem komandas līderiem - Meta Dušeina, Marka Stouna un Raiena Dzingela. Viņi šosezon kopā savākuši 164 rezultativitātes punktus (77 vārti un 87 piespēles).

Šie trīs spēlētāji 1. jūlijā var kļūt par neierobežotiem brīvajiem aģentiem, tāpēc pastāv iespēja, ka viņi varētu tikt aizmainīti uz citām komandām. NHL spēlētāju maiņu darījumus šosezon var veikt līdz pirmdienai.

Austrumu konferencē un visā NHL kopvērtējumā "Senators" ir pēdējā vietā ar 49 punktiem 60 mačos, savukārt "Devils" ar 56 punktiem 61 spēlē ierindojas 14. pozīcijā Austrumos.

Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar 71 punktu 61 spēlē ieņem 7. vietu Austrumu konferencē, bet Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" ar 64 punktiem 60 mačos ierindojas 10. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu