Kivičs neizpratnē: "Kā var atņemt bērnus, ja ieej vannā ar mīļoto cilvēku?" (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ vēstījām, ka mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes uzvedība publiskajā telpā nonākusi Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā - inspekcija gatavojot iesniegumu Valsts policijai. Mūziķis izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ka šo faktu uzzinājis no medijiem, un pie viņa neviens VBTAI vai Valsts policijas pārstāvis nav vērsies. 

Kivičs "Vakara Ziņām" neslēpj sašutumu: "Mēs kopā ar bērniem nedzīvojam. Un kā mums var atņemt to, ar ko mēs nedzīvojam kopā? Kas tas tāds ir? Es domāju, ka tas ir idiotisms. Mēs esam audzinājuši savus bērnus visu mūžu."

Viņš turpina: "Tagad, kad iegājām kopā ar Lieni vannā, cik saprotu, tas ir iemesls tam, lai mēs nebūtu labi vecāki. Tas ir tikai Latvijā iespējams debilisms. Stulbums, idiotisms un plānprātība, tā es to visu kopā varu raksturot.

Morāle ir šāda: ja tu ieej Latvijā vannā ar mīļoto cilvēku, tad tev var atņemt vecāku tiesības.

Tādā valstī mēs dzīvojam."

Kā zināms, Kivičam no iepriekšējām attiecībām ir dēls un divas meitas, savukārt Skulme ir trīs meitu mamma. 

Pāris par savām attiecībām paziņoja pērnā gada izskaņā - Kivičs vēl nebija oficiāli šķīris laulību ar savu meitu mammu Madaru Kiviču, kad jau dzīvoja kopā ar Lieni. 

Abi mīlnieki kopš attiecību sākšanas regulāri dalījušies ar fotogrāfijām, kā arī dzīvajiem video "Facebook", kurā apspriež savas attiecības. Vienā no tiem Kivičs netīšām parādīja plikumus un jau nākamajā dienā visai Latvijai paziņoja, ka viņa "mantības" izmērs ir "reāli virs vidējā". Kivičs adresē agresijas izpausmes tiem, kuri negatīvi izsakās par abu laimi. 

Jau februāra izskaņā pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks arī realitātes šovs par Kiviča dzīvi, savukārt jau marta vidū pāris ir nolēmis pamest Latviju divatā, bez bērniem. 

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu