Māras Upmanes-Holšteines stils, esot trešā bērniņa gaidībās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Grupas "Astro'n'out" soliste Māra Upmane-Holšteine un mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis, plašāk pazīstams kā Goran Gora, sociālajos tīklos svētdienas, 16. decembra, vakarā pavēstīja, ka ir trešās atvases gaidībās.

Nav nekāds noslēpums, ka augošais grūtnieces puncis pieprasa valkāt apģērbu, kas ir atbilstošāks pagaidu ķermeņa formai, bet tas nenozīmē, ka nevar izskatīties stilīgi! Mūziķe tam ir labs pierādījums.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubults progress. Aug puncis, aug albuma materiāls! #workinstudio

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday night out! #bumpstyle

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Apskāvieni cik” ? @muzikalabanka Vīrs un @djruddmusic - abi džeki ar kuriem kalnus stumt. Stils: @ksalnaja ?/ @bold.conceptstore ? Foto: Andrejs Strokins

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cilvēks priecīgs. Skapī atradusies vēl viena kleita, kas der. ? #6thmonth

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Kā jau ziņots, pāris kļūs par vecākiem meitiņai. "Pirmais jaunkundzes foto! Upmaņu deguns! Un krītiņu brandža jau blakus - pētīt, brīnīties un, pats galvenais, kopā sagaidīt lielo (un cerēto) atbildi: jā, jums būs meitenīte! Ronja saka, ka māsu sauks Varavīkšņu Sirsniņa! Ezra jau iejūtas lomā un auklē bēbīšlelli," - tā Māra, ar kuru kopā bērniņa dzimuma paziņošanas brīdī bija gan viņas vīrs, gan abu atvases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu