Rīgā Bītlu "tribute" grupa "BeatLove"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"BeatLove"
"BeatLove" Foto: publicitātes

1. aprīlī Rīgas Kongresu namā ar savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies viena no pasaulē zināmākajām "The Beatles" tribute grupām "BeatLove", informē rīkotāji. 

"BeatLove" puiši neatdarina un neimprovizē. Viņi maksimāli autentiski nodod skatītājiem ne vien ģeniālās "Bītlu" kompozīcijas dzīvajā izpildījumā, bet arī uz skatuves, līdz sīkākajām detaļām, atbilst oriģinālajam Liverpūles četriniekam. Autentiski skatuves tērpi, frizūras un instrumenti. Skatītāji uzreiz atpazīst katrā no grupas dalībniekiem "The Beatles". 

Grupas veiksmes atslēga - necensties uzlabot ģeniālo oriģinālu. Viņu mērķis ir maksimāli precīzi nodot skatītājiem to neatkārtojamo atmosfēru, kuru baudīja "bītlu" fani tālajos sešdesmitajos. 

"BeatLove" ieguvuši balvas konkursos Eiropā un pasaulē. Viņi ir uzstājušies ar vienpadsmit koncertiem tajā pašā Liverpūles krodziņā, kur aizsākās paši "bītli". Savu atzinību par sniegumu izteicis pats Pols Makartnijs.

Grupa uzvarējusi arī ikgadējā Parīzes Beatles tribute koncertšovā "Beatles Night".

Video: "BeatLove" koncertā 2017. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu