Ziema vēl nav cauri - uzsnidzis pat tuksnešainajā Lasvegasā

TVNET/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lasvegasā uzsnidzis sniegs
Lasvegasā uzsnidzis sniegs Foto: AFP / Scanpix

Vētras atnesušas sniegu uz ASV dienvidrietumu reģioniem, kur šī dabas parādība vērojama ārkārtīgi reti. Paplāna sniega sega noklājusi Mohaves tuksnesī esošo azartspēļu galvaspilsētu Lasvegasu, ziņo aģentūra AP.

Vietējie pat bija uzcēluši sniegavīru pie slavenās zīmes, kas vēsta "Welcome to Fabulous Las Vegas" ("Laipni lūgti fantastiskajā Lasvegasā").

Lasvegasas Makarana starptautiskajā lidostā sniega un apledojuma dēļ tika atcelti apmēram 100 lidojumi.

Dažās Lasvegasas vietās uzkrita par vairākus centimetrus bieza sniega sega, taču prieks bija īss - sniegs ātri vien nokusa.

"Mēs gaidījām aukstumu, bet ne sniegu," aģentūrai AP sacīja tūriste Lila de Gverrero, mētelī un cepurē fotografējoties pie Lasvegasas zīmes.

No Salvadoras atbraukusī Gverrero sacīja, ka sniegu redzot pirmoreiz mūžā.

Savukārt vācu tūriste Daniela Hūbere pažēlojās, ka no ziemas nevarot izbēgt pat tad, ja atvaļinājumā aizbrauc uz tuksnesi.

Snidzis arī Kalifornijas dienvidos - vēl vienā vietā, kur sniegs ir teju neredzēts. Puteņa dēļ tuksnesī uz ziemeļaustrumiem no Losandželosas uz laiku tika bloķēti vairāki štata nozīmes ceļi.

GALERIJA: Lasvegasā uzsnidzis sniegs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu