Balcera komandas biedri Dušeins, Dzingels un Stouns jau drīzumā varētu atstāt "Senators"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mets Dušeins
Mets Dušeins Foto: Zuma Press/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucēja Rūdolfa Balcera komandas biedri Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Otavas "Senators" Mets Dušeins, Raiens Dzingels un Marks Stouns līdz maiņas darījumu termiņa pēdējai dienai varētu pamest Kanādas vienību, ziņo TSN.

"Senators" savā nesenākajā NHL mačā ar 0:4 zaudēja Ņūdžersijas "Devils", bet Dušeins, Dzingels un Stouns spēlē nepiedalījās, kaut arī nav traumēti.

Otavas komandas galvenais treneris Gijs Bušērs pauda, ka par šādu komandas ģenerālmenedžera lēmumu uzzinājis vien neilgi pirms spēles.

Iepriekš "Senators" vadība bija paudusi, ka šonedēļ vairākus mačus varētu izlaist Dušeins, bet par Stouna un Dzingela nespēlēšanu nekas netika minēts.

Visi trīs hokejisti vasarā kļūs par neierobežoti brīvajiem aģentiem, tāpēc Otavas kluba vadība cenšas viņus aizmainīt uz citu vienību pirms pirmdien gaidāmajām maiņas darījumu termiņa beigām.

Stouns ir NHL pastarītes "Senators" rezultatīvākais spēlētājs, jo 59 spēlēs guvis 28 vārtus un veicis 34 rezultatīvas piespēles. Dušeina kontā šosezon 27 vārti un 31 piespēle, bet Dzingels izcēlies ar 22 precīziem metieniem un 22 piespēlēm partneriem. 

Savā nākamajā NHL spēlē "Senators" piektdien savā laukumā uzņems Kolumbusas "Blue Jackets". Ar 60 spēlēs izcīnītiem 49 punktiem "Senators" ir pārliecinoši pēdējā vietā gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu