"Klikšķis" kā izvēles kritērijs jeb ar šo cilvēku es varēšu neko nemainīt

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

"Kad man atnāk klienti un saka, ka bijis "klikšķis" un ir iepazinuši šo momentu, es vienmēr saku, ka tas ir riskanti," raidījumā “Sieviete. Personīgi”  vērtē psihoterapeite Diāna Zande.  Lūk, ko viņa atbild, kad raidījuma vadītāja Daina Jāņkalne uzsver, ka puse pasaules taču tā ir apprecējusies...

"Un puse gan jau, ka ir izšķīrusies. Ar "klikšķi" mēs intuitīvi sajūtam, ka ar šo cilvēku es varēšu turpināt savus sūdus! Es piedzīvošu to, ko piedzīvoju bērnībā.

Ja regulāri esmu bērnībā juties pamesta, noraidīta, es precīzi iemīlēšos vīrietī, kurš man nebūs pieejams, un es varēšu turpināt savu pamestības izjūtu.  Vai, piemēram, ja tētis dzēra, tad ļoti iespējams, ka es piemeklēšu tādu partneri.

Ja mamma dzēra un tētis vāca, tad es piemeklēšu sievieti, kura būs vācama. Tas notiek intuitīvi - mēs viņos iemīlamies!"

Raidījumā “Sieviete. Personīgi” Daina Jāņkalne meklēs atbildi uz jautājumu - kā laimīgi šķirt laulību? Vai šķīrusies sieviete, kurai nav attiecību, var droši teikt, ka ir laimīga? Un kāpēc galu galā izlemjam laulību šķirt arī brīžos, kad to, iespējams, vēl varētu saglabāt? Savos pieredzes stāstos dalīsies stiliste Žanna Dubska, kura pametusi abus savus vīrus, uzņēmēja Linda Mūrniece, kura piedzīvojusi smagas šķiršanās, šarmantais jurists un politiķis Māris Gulbis, kuram aiz muguras divas šķirtas laulības, Diāna Zande un citi. Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi” trešdien, 20. februārī, plkst. 21:00 “STV Pirmā!”  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu