Igaunijā dzīvoklī atrod divu vīriešu līķus; iespējams, viņu starpā noticis konflikts

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Marko Saarm

Ceturtdien, 21.februārī, Jervas apriņķī Igaunijā kādā dzīvojamā nama dzīvoklī miruši atrasti 35 un 63 gadus veci vīrieši, vēsta portāls "Postimees". Vecākajam vīrietim konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes un pastāv versija, ka starp abiem dzīvokļa iemītniekiem izcēlies konflikts ar nelāgām beigām.

"Dzīvoklī tika atrasts 63 gadus veca vīrieša līķis ar durtām brūcēm un 35 gadus veca vīrieša līķis, kuram nebija ārēji redzamu vardarbīgas nāves pazīmju. Viņa nāves cēloni  noskaidrosim ekspertīzē," norāda policijas pārstāvis Marus Tūmsalu.

Prokurore Merike Lugna piekrīt, ka pēc sākotnējās apskates nekas neliekot domāt, ka noziegumā iesaistīta vēl kāda persona, jo durvis un logi bijuši aizvērti no iekšpuses.

"Postimees" vēsta, ka vīrieši neesot bijuši radinieki, bet gan tikai dzīvokļa biedri.

Pēc visa spriežot, viņu mirstīgās atliekas tika atrastas vairākas dienas pēc nāves.

Notikušais tika atklāts pēc tam, kad viena iesaistītā vīrieša radinieki ziņoja atbildīgajām iestādēm, ka nevarot viņu sazvanīt un satraucoties. 

Prokuratūra nekomentē versiju, ka viens no vīriešiem varētu būt nogalinājis otru un pēc tam padarījis sev galu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu