3 idejas, kā fotografēšanos padarīt aizraujošu jebkurā ballītē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Plānojot jebkāda veida ballīti - Dzimšanas dienu, kāzas, korporatīvo pasākumu - atrakcijas būs neatņemama sastāvdaļa. Fotografēšanās ir visiem zināma un pozitīva izklaide, bet ar pāris trikiem to var padarīt neaizmirstamu.

1. Pašizveidoti aksesuāri.

Lai gan dažādas grimases vienkāršu foto var padarīt jautrāku, vienmēr var piešķirt arvien jaunu odziņu. Viens no piemēriem – izprintēt, vai pat uzzīmēt dažādus aksesuārus (ūsas, lūpas, brilles, cepures utt.), tos uzlīmēt uz biezāka kartona un pielīmēt koka irbulīti.

 
Foto: Publicitātes foto

Tāpat tie var būt tādi kā teksta mākonīši, kuros var ierakstīt kādu domu vai izteicienu, lai fotografējoties paustu savas izjūtas. Vēl viens piemērs – sejas kā maskas. Te noteikti nepieciešams izdrukāt telpiskas sejas, kuras atkal var uzlīmēt uz cietāka kartona un pielīmēt koka irbulīšus.
 

Foto: depositphotos.com

Līdzīgus aksesuārus, daudz plašākā klāstā piedāvājam arī izīrējot foto kasti

"4 Bildes
 

2. Fons no mājās pieejamiem materiāliem.

Šķietami vienkāršu, bet pavisam neierastu pilna izmēra fonu var izveidot no avīzēm vai žurnāliem. Atliek tikai salīmēt lapas vienu pie otras, tad izveidoto “palagu” vai nu iekārt, vai piestiprināt pie sienas.
 

Foto: depositphotos.com

Ja fona vietā pieejami plaukti, tajos noteikti var izvietot dekorācijas, kas veidotas, piemēram, no gaismas virtenēm kas ieliktas stikla traukos, vai burkās, blakus noliekot arī kādu puķu podu.
 

Foto: depositphotos.com

Ja tomēr idejas ir izsmeltas veidojot dažādus fonus, foto kaste "4 Bildes" var piedāvāt jau gatavas foto sienas, pat digitāls (zaļais) fons ar Jūsu izvēlētu bildi ir pieejams.

Foto: Publicitātes foto

3. Fotografēšanos veidot kā spēli.

Noteikti ne mazums no mums piedalījušies aktivitātē, kurā viens no uzdevumiem, piemēram, ir nofotografēties ar kaķi. Taču, lai to padarītu interesantāku, visu foto sesiju var izveidot kā spēli. Šoreiz iedomāsimies, ka tās ir kāzas, kur jaunais pāris savā viesu grāmatā izveidojuši stāstu nelielos teikumos vai frāzēs. Pie katra šāda teikuma nepieciešams ielīmēt attēlu, kas uzņemts svinību laikā foto stūrī. Lielisks risinājums tam būtu tieši foto kastes izmantošana, kur uzreiz tiek izdrukāti 4 attēli 2 eksemplāros, tādēļ vienu var ielīmēt viesu grāmatā, bet otru paturēt sev par piemiņu.

Foto: Publicitātes foto

Šādam gadījumam der ne tikai stāsts, bet tik pat labi ar foto palīdzību var minēt mīklas. Tās var izdomāt paši viesi, nofotografēties, un pēc tam jaunais pāris var tās censties atminēt raugoties atpakaļ uz savu skaisto dienu.

Lai vai kādas būtu Jūsu ballītes idejas, ar foto kasti "4 Bildesto varat realizēt. Nodrošināsim dažādas foto sienas, neierobežotu foto izdruku skaitu, aksesuārus, individuāli noformētus dizainus foto izdrukām, kā arī atraktīvus fotografēšanās vadītājus. Apmeklējiet mūsu mājas lapu vai facebook kontu, un veiciet rezervāciju savai neaizmirstamajai ballītei.


 

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu