M.Dukurs izcīna trešo vietu PK posmā Kalgari

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs (no labās) uz goda pjedestāla Kalgari.
Martins Dukurs (no labās) uz goda pjedestāla Kalgari. Foto: ibsf.org

Latvijas labākais skeletonists Martins Dukurs sestdien izcīnīja trešo vietu Pasaules kausa (PK) izcīņas septītajā posmā Kalgari, bet viņa brālis Tomass Dukurs šoreiz samierinājās ar ceturto pozīciju.

Par uzvarētāju divu braucienu summā kļuva krievs Aleksandrs Tretjakovs, kurš par 0,13 sekundēm apsteidza 2018.gada olimpisko čempionu Sunbinu Junu no Dienvidkorejas. Martins Dukurs Tretjakovam zaudēja 0,16 sekundes.

Tikmēr Tomass Dukurs brālim zaudēja 51 sekundes simtdaļu, bet par Tretjakovu bija 67 sekundes simtdaļas lēnāks.

Tretjakovs līdz ar uzvaru pietuvojās triumfam arī PK kopvērtējumā. Viņš šosezon izcīnījis 1494 punktus, bet sezonas pēdējā posmā viņam jāizcīna vismaz ceturtā vieta, lai uzvarētu kopvērtējumā. 

M.Dukurs ar 1341 punktu atrodas kopvērtējuma 4.pozīcijā, vien četrus punktus atpaliekot no trešajā vietā esosā Krievijas skeletonista Ņikitas Tregubova. Savukārt T.Dukurs, kurš nepiedalījās iepriekšējā PK posmā Leikplesidā, ar 1072 punktiem ir 7.vietā kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu