Bertānam 16 punkti, bet neprecīzs izšķirošais metiens pret "Raptors"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva 16 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, bet viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" ar 117:120 piekāpās Toronto "Raptors". Latviešu snaiperis mača pamatlaika pēdējās sekundēs nerealizejē sev uzticēto metienu, kas varēja izvirzīt Sanatonio komandu vadībā.

Bertāns šoreiz laukumā pavadīja 27 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no sešiem tālmetieniem, vienu no pieciem divpunktu metieniem, kā arī abus soda metienus. Tāpat Bertāns izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un saņēma divas personīgās piezīmes. 

Aptuveni piecas sekundes pirms mača pamatlaika beigām Bertānam uzticēja mest izšķirošo metienu, lai izrautu "Spurs" uzvaru, taču tas nebija precīzs. 

"Spurs" komandā rezultatīvākais ar 23 gūtiem punktiem bija Demars Derouzens, bet "Raptors" labā ar 25 punktu guvumu izcēlās Kavai Lenards. Interesanti, ka pagājušajā sezonā Lenards pārstāvēja "Spurs", bet Derouzers spēlēja "Raptors" komandā.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Spurs" ieņem 7.vietu ar 33 uzvarām un 27 zaudējumiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu