Bertāns ieņem pārliecinošu līderpozīciju precīzāko trīspunktu metēju rangā NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pēc piektdienas mačiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atkal ir precīzākais tālmetienu izpildītājs visā līgā, pārliecinoši apsteidzot otrajā vietā esošo Zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursa čempionu Džo Herisu.

Bertāns piektdienas mačā pret Toronto "Raptors" realizēja 4 no 6 izpildītajiem trejačiem. Tagad latvietis šosezon trāpījis 113 no 235 izpildītajiem metieniem no perimetra, sasniedzot 48,1% precizitāti.

Otrajā vietā esošais šī gada Visu zvaigžņu spēles tālmetienu konkursa uzvarētājs Heriss no Bruklinas "Nets" realizējis 46,6% izpildīto trejaču.

Trešajā vietā esošais Sets Karijs no Portlendas "Trail Blazers" realizējis 45,8% tālmetienu, kaut izpildījis vien 144 raidījumus no perimetra.

Ceturtais ar 45% precizitāti ir viņa slavenais brālis Stefens Karijs no Goldensteitas "Warriors". Jāpiebilst gan, ka Stefens izpildījis visvairāk tālmetienu no pimajā divdesmitniekā esošajiem basketbolistiem - 547.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu