Aicina pieteikt projektus "Rīgas svētkiem" un "Baltajai naktij"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Projekts "Kino uz sienas" mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts 2015" Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljonā.
Projekts "Kino uz sienas" mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts 2015" Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljonā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments ir izsludinājis projektu pieteikšanu "Rīgas svētkiem" un mūsdienu kultūras forumam "Baltā nakts", informē departamenta pārstāve Indra Vilde.

"Rīgas svētki" šogad notiks no 16. līdz 18. augustam un svētku tēma būs Rīgas leģendas. Projektus aicina veidot atbilstoši Rīgas svētku tematiskajam uzstādījumam, aicinot apmeklētājus izzināt pilsētas leģendas, teikas un nostāstus, iepazīt galvaspilsētas bagāto vēsturi, vienlaikus plānojot pasākumus plašai mērķauditorijai - jauniešiem un ģimenēm ar bērniem, senioriem, vietējiem iedzīvotājiem, kā arī pilsētas viesiem.

Savukārt kultūras foruma "Baltā nakts" norise plānota no 7. septembra plkst.18 līdz 8. septembra plkst.3. Konkursam aicina pieteikt novatoriska un eksperimentāla rakstura laikmetīgās mākslas un kultūras autordarbus, projektus vai pasākumu programmas dažādās nozarēs publiskajā ārtelpā vai brīvi pieejamās vietās, nodrošinot pasākumu pieejamību iespējami plašākai mērķauditorijai.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 27. martam departamenta Klientu apkalpošanas centrā Krišjāņa Valdemāra ielā 5, kā arī elektroniskā formātā jānosūta uz e-pasta adresi "konkurss.pasakumi@riga.lv."

Dome atgādina, ka līdz 25. februārim var iesniegt projektu pieteikumus izsludinātajiem Lieldienu pasākumiem un koncertiem, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītiem pasākumiem, Mātes dienai un Starptautiskajai ģimenes dienai veltītiem koncertiem, Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas sarīkojumiem, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas atzīmēšanai 14.jūnijā, kā arī ielīgošanas un Līgo svētku pasākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu