Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 25.-3. marts.

25. februāris – 3. marts

AUNS Nav izslēgts, vēlēsies nedaudz atiet no profesionālajām lietām, vairāk laika veltīt ģimenei, atpūtai. Ja ir iespēja, droši paņem pāris dienas brīvas un ļaujies tam, ko tava sirds patiesi kāro! Savukārt, nolemjot apzinīgi doties uz darbu, esi mērenāks savās aktivitātēs, neuzgrūd sev pārāk lielu slodzi, jo šobrīd tavs organisms var būt jutīgāks pret pārslodzēm. Turies vien pie principa – kvalitāte pāri kvantitātei, un tu būsi zirgā! Nedēļas izskaņā atpūties kaut kur pie dabas krūts.

VĒRSIS Nedēļas sākumā iespējamas pārmaiņas darba lietās. Kādam Vērša zīmes pārstāvim tiks uzticēti jauni pienākumi, savukārt citam var tikt piedāvāts ieņemt augstāku amatu. Svarīgi nenobīties no visa jaunā un drosmīgiem soļiem, doties pretī panākumiem! Nedēļas otrajā pusē tu būsi uzņēmis labus apgriezienus, veiksmīgi vadīsi dažādus saimnieciski organizatoriskos jautājumus, apliecināsi sevi kā komandas līderi. Privātajā dzīvē šonedēļ kardināli jaunumi nav gaidāmi.

DVĪŅI Ļoti būtiskas var izrādīties saskanīgas attiecības ar kolēģiem, kaut vai tādēļ, ka nedēļas laikā tev ne reizi vien būs nepieciešams viņu praktiskais atbalsts, padoms. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, kārtojot dokumentāciju, veicot sarežģītākus aprēķinus. Ja iespējams, tad šonedēļ labāk atturies sākt jaunus projektus. Tev labāk padosies jau iesāktu lietu nobeigšana. Ja notiekošais darba jomā var būt samērā trauksmains, saspringts, tad ģimenes dzīve tam sniegs patīkamu atspaidu, proti, tā tevi nomierinās un ļaus gūt daudz pozitīvu emociju.

VĒZIS Ik pa brīdim jutīsi sevī sakāpināmies emocijas, kurām nevajadzētu ļaut radīt neprognozējamas sekas, pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Jo īpaši tas attiecināms uz darba jomu, komunikāciju ar augstākstāvošajiem. Ja arī gadās dzirdēt kādu stingrāku vārdu no priekšnieka, nesteidzies uzreiz mest atlūgumu galdā! Iespējams, izskanējušajai kritikai būs zināms pamats. Tikt ar visu galā no psiholoģiskā viedokļa tev palīdzēs otrā pusīte, ar kuru šonedēļ veidosies patiesi dvēseliska saikne.

LAUVA Būsi nosvērts un lietišķs, kas palīdzēs ātri un nesāpīgi tikt galā ar darba lietām. Nedēļa piemērota, lai kārtotu gan finansiālus, gan juridiskus, gan saimnieciskus jautājumus. Ik pa brīdim ir vērts ieklausīties uzticamāko cīņu biedru sacītajā, proti, līdzgaitnieki būs spējīgi dot tev vērtīgus, tālredzīgus ieteikumus. Ja profesionālais dzīves aspekts jautājumus nesagādās, tad privātajā lauciņā notiekošais liks nedaudz pasvīst, pirms lietas ievirzīsies tev vēlamā gultnē.

JAUNAVA Zvaigznes pavērs tev jaunas izaugsmes iespējas. Galvenais prast saskatīt un nebaidīties tās arīdzan izmantot! Esi drošsirdīgs, nekautrējies likt manīt par sevi augstākstāvošajiem! Tavi enerģijas krājumi būs pietiekami, lai veiktu nopietnākus, atbildīgākus pienākumus. Arī mīlas dzīvē ieguvēji būs tie, kas savās vēlmēs, nākotnes plānos spēs būt atvērti pret partneri, nekautrēsies pamēģināt ko jaunu romantiskajā plānā.

SVARI Esi saudzīgāks pret savu veselību, jo īpaši nervu sistēmu! Ja ļausi to iedragāt apkārt valdošajam stresam, citām nebūšanām, ātri vien iedzīvosies garīgā pārslodzē, kas vēlāk var rast izpausmi fizioloģiskās kaitēs. Centies ieturēt mērenību darba slodzē, neļaut uzkraut sev pārāk daudz pienākumu. Lai veicinātu emocionālo līdzsvaru, vairāk laika pavadi sporta zālē, ļaujies ūdens procedūrām, jogai, meditācijai. Arī kopīgi pavadītais laiks ar otro pusīti relaksēs.

SKORPIONS Lai veiksmīgi pievērstos profesionālajiem jautājumiem, tev vispirms var nākties tikt galā ar privātās dzīves peripetijām. Saskarsmē ar otro pusīti centies būt pacietīgāks un iecietīgāks. Daudz vairāk spēsi panākt, ja liksi lietā draudzīgumu, diplomātiju un pretimnākošu attieksmi. Ja tev kārtojami materiālas dabas darījumi, labāk tos realizēt trešdien vai ceturtdien. Nedēļas nogalē nav izslēgts negaidīts ceļojums vai jautra ballīte radinieku lokā.

STRĒLNIEKS Pirms ķeries klāt ikdienas pienākumiem, vajadzētu pārliecināties, ka esi pārdomāti izplānojis veicamo darbu secību. Tieši konstruktīva, piezemēta, praktiska pieeja profesionālajām lietām galvenokārt garantēs tev panākumus. Jo īpaši apdomīgam vajadzētu būt, risinot mantojumu, nekustamā īpašuma apdrošināšanas jautājumus. Mīlas jomā pratīsi iedegt dzirksti, veicināt partnerī kaislīgas, romantiskas jūtas. Nedēļas nogalē daudz laika veltīsi atvasīšu dzīvē notiekošajam.

MEŽĀZIS Šonedēļ nav izslēgti neparedzēti izdevumi mājokļa, ģimenes vajadzībām. Taču tevi tas pārlieku nesatrauks, jo būsi noglabājis iekrājumus nebaltai dienai, kurus nu varēsi attiecīgi lietot. Darba lietām nozīmīgāks var izrādīties nedēļas vidus, kad var nākties risināt nopietnas lietišķās pārrunas vai arī slēgt ilgtermiņa līgumus. Pērējā laikā vislabprātāk darbosies ar saimnieciskiem jautājumiem, veikli risināsi dažādus birokrātiskus šķēršļus.

ŪDENSVĪRS Labi sapratīsies ar apkārtējiem. Esot līdzgaitnieku vidū, pratīsi veidot ne tikai draudzīgu, bet arī lietišķu saikni. Šī nedēļa kopumā ir piemērota sabiedriska, kolektīva rakstura aktivitātēm. Droši vari pievērsties ar izklaidi, reklāmu, tirdzniecību saistītu projektu īstenošanai, veidot jaunus biznesa kontaktus, ja nepieciešams, arī meklēt tos ārpus valsts robežām. Attiecībās ar mīļoto šobrīd vēlams visu saglabāt esošajos rāmjos, atturēties no kardināliem pavērsieniem!

ZIVIS Nedēļas sākumā aktīvi rosīsies darba vidē, tieksies uzlabot savus profesionālos rādītājus. Šis brīdis var būt veiksmīgāks tiem Zivju zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar medicīnu, farmāciju un labdarību. Sākot ar trešdienu, tevi aizvien vairāk sāks nodarbināt filozofiska rakstura jautājumi. Tu tieksies meklēt dziļāku jēgu it visā, ko dari. Lai veiksmīgāk tiktu galā ar psiholoģiskiem dzīves aspektiem, tev būs nepieciešama domubiedru klātbūtne, viņu morālais atbalsts, padomi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu