Bertāna "Spurs" negaidīti piedzīvo zaudējumu pret "Knicks"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns (no labās)
Dāvis Bertāns (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva četrus punktus, viņa pārstāvētajai Sanantonio "Spurs" komandai ciešot zaudējumu.

"Spurs" viesos ar rezultātu 118:130 (26:30, 27:32, 30:32, 35:36) piekāpās Ņujorkas "Knicks" komandai, kas savā laukumā izcīnīja pirmo uzvaru kopš 1.decembra, pārtraucot 18 mājas spēļu zaudējumu sēriju.

Sanantonio vienība izbraukuma sērijas septiņās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru.

Zīmīgi, ka svētdienas mačs sākotnēji tika veltīts Latvijas simtgadei, bet pēc Kristapa Porziņģa aizmainīšanas uz Dalasas "Mavericks", "Knicks" ātri atteicās no šīs idejas.

Bertāns svētdien laukumā devās sākumsastāvā, 23 minūtēs un 50 sekundēs iemezdams savu vienīgo divpunktu metienu un abus divus soda metienus, bet netrāpīdams grozā trīs tālmetienus.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja metienu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar Bertānu laukumā ielaida par 16 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija otrs sliktākais rādītājs komandā.

"Spurs" komandā ar 32 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Demars Derouzens, bet 18 punkti bija Lamarkusam Oldridžam.

"Knicks" rindās 27 punktus guva Demjēns Dotsons, bet pa 19 punktiem guva Deniss Smits juniors, Kevins Nokss un Emanuels Mudiejs. Smitam šajā spēlē bija arī 13 rezultatīvas piespēles, bet Noksam - desmit atlēkušās bumbas. Vēl ar "double-double" atzīmējās Mičels Robinsons, kurš guva 15 punktus un izcīnīja 14 bumbas zem groziem.

"Spurs" lielāko daļu spēles bija iedzinējos, vadībā atrodoties vien pirmajā ceturtdaļā uz pāris minūtēm. Bertāns savus vienīgos punktus guva trešās ceturtdaļas otrajā minūtē, kad pēc atlēkušās bumbas izcīnīšanas trieca to atpakaļ grozā, panākdams 57:68.

"Spurs" ar 33 uzvarām 61 spēlē Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, kamēr "Knicks" ar 12 panākumiem 60 cīņās ir pēdējā starp 15 Austrumu konferences vienībām un ir otra vājākā komanda līgā.

Sanantonio basketbolisti nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad turpat Ņujorkā pret latvieša Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" noslēgs astoņu spēļu sēriju tā dēvētajā rodeo izbraukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu