Balcers un "Senators" cieš zaudējumu Rietumu konferences līderei "Flames"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda svētdien cieta ceturto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

Otavas vienība savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpās Rietumu konferences līderei Kalgari "Flames", kas izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas.

Pirmie šajā mačā vārtus guva viesi, spēles piektajā minūtē no vidējas distances pretī vārtiem precīzi metot Mikaelam Baklundam. Savukārt laukuma saimnieki vārtus guva četrarpus minūtes pirms otrā perioda beigām, kad Breidijs Tkečaks saņēma ripu uz zilās līnijas un izslidoja viens pret pretinieku vārtsargu, panākdams 1:1.

Tomēr viesi 41 sekundi pirms finālsvilpes izrāva uzvaru, pēc pretuzbrukuma Ostinam Černikam "Senators" aizsardzības zonā apmānot divus hokejistus un panākot 2:1 "Flames" labā.

"Daļu spēles bijām labāka komanda. Pieredzējušie un jaunie hokejisti - visi šeit esam vienam mērķim un atbilstam NHL līmenim. Spēlējām labi, un tas ir tikai sākums. Ar katru dienu progresējam," teica B.Tkečaks, kurš pirmo reizi karjerā spēlēja pret savu brāli Metjū Tkečaku.

"Esmu laimīgs par savu brāli, kurš guva skaistus vārtus. Viņš mums apgrūtināja spēli, visa komanda to darīja. Mums vajadzēja 59 minūtes, lai izcīnītu uzvaru," pauda M.Tkečaks.

Balcers šajā mačā uz ledus pavadīja desmit minūtes un 47 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu metienu, zaudēja vienu ripu, tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Savā NHL debijas sezonā Balcers laukumā bijis 19 spēlēs, kurās guvis trīs vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderību -1.

"Senators" ar 49 punktiem 62 spēlēs ir NHL vājākā komanda, kamēr "Flames" ar 85 punktiem 62 mačos atrodas Rietumu konferences līderpozīcijā.

Nākamo cīņu "Senators" aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Stenlija kausa čempiones Vašingtonas "Capitals".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu