Sarri un Arrisavalaga atzīst savstarpējo nesaprašanos Anglijas Līgas kausa finālā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kepa Arrisavalaga
Kepa Arrisavalaga Foto: Reuters/ScanPix

Futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Mauricio Sarri un vārtsargs Kepa Arrisavalaga atzinuši savstarpējo nesaprašanos svētdien notikušā Anglijas Līgas kausa finālā.

Mančestras "City" futbolisti svētdien otro gadu pēc kārtas uzvarēja Anglijas Līgas kausa izcīņā.

Finālā Mančestras komanda spēkojās ar Londonas "Chelsea", bet pamatlaiks un pagarinājums starp vienībām noslēdzās 0:0, taču pēc tam sekojošajos 11 metru pēcspēles sitienos panākumu ar 4:3 guva "City".

Lielu ažiotāžu gan šajā mačā izpelnījās pagarinājuma beigas - Arrisavalaga mocījās ar krampjiem un Sarri vēlējās viņu nomainīt, tomēr futbolists pretēji speciālista vēlmēm turpināja maču. Sarri bija pamatīgi sadusmots, turklāt Arrisavalagam ir sliktāks "pendeļu" atvairīšanas procents nekā Londonas kluba otrajam numuram Villijam Kavaljero, kurš turklāt savulaik spēlējis tieši Mančestras "City".

"Nevienu brīdi mans mērķis nav bijis nepakļauties trenera lēmumiem. Treneris domāja, ka es neesmu gatavs turpināt spēli, bet mans mērķis bija parādīt, ka esmu pietiekami vesels, lai turpinātu palīdzēt komandai. Pilnībā cienu treneri un viņa autoritāti," svētdien paziņoja Arrisavalaga.

"Tajā situācijā bija liela nesaprašanās. Sapratu, ka ir problēma, līdz ar to mums jāveic maiņa. Nezināju par to [ka vārtsargs var turpināt spēli], līdz komandas ārsti atgriezās uz rezervistu soliņa. Cik sapratu, tad vārtsargam bija krampji, kas viņam traucētu piedalīties 11 metru sitienu sērijā," stāstīja Sarri.

Mākoņi virs Sarri galvas savilkušies arvien tumšāki, jo jau kādu laiku tiek runāts, ka viņu varētu atlaist no "Chelsea" galvenā trenera amata.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu