Pasažierim, kurš lidmašīnas dzinējā sameta monētas "veiksmei", nāksies šķirties no prāvas summas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AFP/SCANPIX

Pasažierim, kurš lidmašīnas dzinējā Ķīnā iemeta vairākas monētas “veiksmei”, par rīcību, kas izraisīja lidmašīnas reisa atcelšanu, var nākties šķirties no ievērojamas summas, vēsta Lielbritānijas medijs “The Independent”.

Incidents noticis 17.februārī, kad lidostas darbinieki pie Ķīnas zemo cenu lidsabiedrības ”Lucky Air” dzinēja atrada zemē mētājamies vairākas monētas.

Lidmašīnai ar kopumā 162 pasažieriem bija paredzēts doties iekšzemes reisā, tomēr drošības apsvērumu dēļ reiss tika atcelts.

Iztaujājot lidmašīnas pasažierus, 28 gadus vecs vīrietis atzinis, ka pirms kāpšanas lidmašīnā viņš dzinējā iemetis vairākas monētas veiksmei.

Pēc notikušā vīrieti aizturēja policija.

Savukārt minētā ”Lucky Air” reisa pasažieri galamērķi nogādāti vien nākamajā dienā.

Tagad ”Lucky Air” gatavojas pret reisa atcelšanā vainojamo pasažieri vērsties tiesā, vēloties piedzīt lidsabiedrībai nodarītos zaudējumus.

”Lucky Air” pārstāvji norāda, ka reisa atcelšana lidsabiedrībai izmaksājusi aptuveni 140 000 juaņu apmērā (18 400 eiro).

Šis nav pirmais gadījums, kad lidmašīnu pasažieri met monētas lidmašīnu dzinējos, uzskatot, ka tas viņiem nesīs veiksmi.

Pagājušajā gadā Ķīnā tika fiksēti divi šādi gadījumi, un lidsabiedrība ”Lucky Air” bija iesaistīta arī vienā no tiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu