Apledojums Latgalē un daudzviet Vidzemē apgrūtina braukšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

 Šorīt Latgalē un daudzviet Vidzemē apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Vidzemes šoseju no Raunas pagrieziena līdz Veclaicenei, pa Valmieras šoseju no Strenčiem līdz Valkai, pa Daugavpils šoseju no Lielvārdes līdz Pāterniekiem, pa Rēzeknes šoseju visa maršruta garumā, pa Grebņevas - Medumu šoseju, pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem, kā arī pa Kokneses šoseju no Skrīveru pagrieziena līdz Koknesei.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Latgalē un Vidzemē, izņemot Rīgas un Limbažu apkārtni.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanā iesaistīta 91 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienība.

LVC uzsver, ka autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot piesardzīgu distanci. Uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu