Noklausies. Arnis Mednis atgriežas pie fanka saknēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mūziķis Arnis Mednis
Mūziķis Arnis Mednis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mūziķis un komponists Arnis Mednis aicina klausītājus kopā piedzīvot jaunas sajūtas publicējis jaunu dziesmu "Elektriskais vilciens".

Turpinot mūzikā meklēt arvien ko jaunu un oriģinālu, mūziķis ir nonācis pie sirreālisma.

Drīzumā gaidāmajā koncertā skanēs skaņdarbi, kuru stilistiskais raksturojums ir džeza un dreamhouse savienojums, ar krāsainām aranžijām un neparastiem mūzikas instrumentiem (elektro saksofons EWI un talkbox). Klausītājus priecēs jaunas, tikko radītas kompozīcijas, kā, piemēram, "Elektriskais vilciens", un arī jau zināmie Arņa Medņa hiti - "Radio, radio" un "Shake Before Use", kas būs ieguvuši jaunu skanējumu. 

Koncerta kopējo noskaņu paspilgtinās atraktīvas video projekcijas ar sirreālisma tēliem un simboliem.

Sirreālisms Arni Medni ir interesējis jau kopš studiju gadiem, kad, vingrinoties džeza improvizācijās, uz klavierēm stāvēja mākslas grāmatas ar gleznu reprodukcijām (Salvadors Dalī, Renē Magrits, Džordžo de Kiriko). Sirreālisms jeb virsreālisms ir tuvs un radniecīgs paša mūziķa nevaldāmajai un bagātajai fantāzijai, un tas atspoguļosies jaunajos skaņdarbos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu