Arī VL-TB/LNNK piedalīsies 2. marta iedzīvotāju protestā pie Rīgas domes (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bedres A.Čaka ielā. Ilustratīvs attēls
Bedres A.Čaka ielā. Ilustratīvs attēls Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK valde lēmusi piedalīties sestdien, 2.martā, gaidāmajā iedzīvotāju rīkotajā protestā pie Rīgas domes, aģentūru LETA informēja partijas pārstāvis Edvards Ratnieks.

Pēc apvienības Rīgas nodaļas iniciatīvas partijas valde šonedēļ lēma aicināt savus jauniešus, biedrus un atbalstītājus pievienoties publiskajai sapulcei un paust nostāju par korupcijas skandāliem Rīgas domē.

LETA jau vēstīja, ka 2. martā pie Rīgas domes notiks pikets ar mērķi izteikt atbalstu Rīgas domes atlaišanai un rosināt pilna audita veikšanu visās domes struktūrvienībās un kapitālsabiedrībās.

Mītiņš plānots no plkst.10.30 līdz 12.30. Piketa pieteicējs ir fiziska persona, un plānots, ka tajā piedalīsies ap 100 cilvēku.

Sociālajā vietnē "Facebook" pieejamā informācija liecina, ka pasākuma rīkotājs ir Dāvis Suneps, kurš sevišķi iesaistīties mītiņā aicina nevalstiskās organizācijas. Pasākuma pieteikumā norādīts, ka tajā plānots paust neapmierinātību par bedrainajām Rīgas ielām, dārgāko sabiedrisko transportu reģionā, fiktīviem konsultantiem Rīgas domes kapitālsabiedrībās, nesamērīgi dārgajiem remontiem un citiem procesiem.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu