Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Kārosi iegūt kāda pretējā dzimuma pārstāvja simpātijas, uzmanības apliecinājumus. Svarīgi nekļūt pārlieku uzstājīgam, ārišķīgam savā rīcībā. Darba jomā svarīgākais var norisināties pēcpusdienā.

VĒRSIS Vari pieķert sevi ik pa brīdim, aizdomājamies par dažādām filozofiskām, garīgām lietām. Līdzcilvēku lokā meklēsi domubiedrus, lai dalītos ar viņiem savos novērojumos, pieredzē.

DVĪŅI Pateicoties analītiskajai domāšanai, apjomīgajam zināšanu krājumam, spēsi iemantot apkārtējo uzmanību, iekarot viņu uzticību. Šis ir lielisks brīdis, lai pievērstos ar pedagoģiju, žurnālistiku saistītajam.

VĒZIS Šobrīd mazāk vajadzētu paļauties uz citu solījumiem, atbalstu, pamatā rēķināties ar paša rīcībā esošajiem resursiem. Mīlas frontē partnera rīcība var likt uzbangot nelielai greizsirdības vētrai.

LAUVA Panākumos izšķiroša loma būs raksturam, mērķtiecībai, neatlaidībai. Ja pratīsi stāvēt pretī šķēršļiem, kuri radīsies tavā priekšā, nezaudēsi ticību panākumiem, rezultāti arī nebūs ilgi jāgaida!

JAUNAVA Vēlēsies par katru cenu saglabāt situācijas noteicēja statusu, taču liktenim var labpatikt izspēlēt dažādus jokus. Ja iespējams, atturies risināt ar celtniecību, dažādiem remontdarbiem saistīto.

SVARI Šodien var nākties risināt ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītus jautājumus. Esi pacietīgs, it visam šobrīd būs nepieciešams laiks, kā arī nosvērta, pārdomāta rīcība. Vakarā velti laiku mīļotajam.

SKORPIONS Mēģini vairāk ieklausīties apkārtējo padomos, neturies pie uzskata, ka labāk par citiem zini lietu kārtību. Tev šobrīd garām var paslīdēt svarīgas nianses, tāpēc līdzgaitnieku atbalsts būs vietā!

STRĒLNIEKS Būsi jautrs, dzīvespriecīgs un atsaucīgs, kas padarīs tevi par gaidītu personu jebkurā sabiedrībā. Nav izslēgts, radīsies iespējas apliecināt savus radošos talantus, aktiera dotības.

MEŽĀZIS Iespējami negaidīti tēriņi, taču tu tiem būsi gatavs. Šobrīd spēsi ne vien veiksmīgi risināt finansiālos jautājumus, bet arī gūt kopīgu valodu ar sadarbības partneriem, priekšniecību.

ŪDENSVĪRS Rosīgs brīdis ar tirdzniecību, transporta, pārvadājumu jomu saistītajiem Ūdensvīriem. Vari dibināt jaunus kontaktus ar ārzemēm, kā arī nostiprināt jau esošās sadarbības.

ZIVIS Esi noturīgāks lēmumos, neļauj garastāvokļa svārstībām atstāt iespaidu uz dzīves lietišķo, profesionālo jomu. Cītīgāk seko līdzi darba instrukcijām, pārliecinies, ka paveiktais atbilst kvalitātes uzstādījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu